34 yaşındayım ve 90 kiloyum. Sizce bu yüzden mi yalnız kaldım? Yoksa çalışmadığım için mi beni kimse istemiyor? Kısa ilişkilerim oldu ama asla evlilik teklifi hiç almadım. Sizce bu yaştan sonra yalnız mı kalacağım?
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 34 yaşındayım ve 90 kiloyum. Sizce bu yüzden mi yalnız kaldım? Yoksa çalışmadığım için mi beni kimse istemiyor? Kısa ilişkilerim oldu ama asla evlilik teklifi hiç almadım. Sizce bu yaştan sonra yalnız mı kalacağım?
Ee bende aynı durumdayım 36 yaşında 95 kilo ve işsiz, hiç bunlar yüzünden olduğunu düşünmemiştim. 😅 Evlilik sorumluluk ister, yaşa kiloya bakmaz ama maddiyata bakabilir. Kilonuzda bir şey yok, yaşınızda da bir şey yok hatta harcamayı genellikle erkekler üstlendiği için paranızın işinizin olmasına da gerek yok, belki sosyalleşip aday bulmanız gerekir.
Safiye, yaşadığın çaresizlik hissini anlıyorum ama durum tamamen evleneceğin kişiyle kurduğun bağın kalitesiyle ilgili. Kilo veya iş durumu elbette ilk izlenimde etkili olabilir ancak evlilik kararı sadece dış koşullara dayanmaz. İlişkilerinde kendine olan öz saygın ve sergilediğin öz güven karşı tarafa doğrudan yansır. Kendini tanımlarken sadece bu olumsuz görünen özelliklere mi odaklanıyorsun, yoksa ilişkilerinde insanlara nasıl hissettirdiğini de gözlemliyor musun? 🧠✨
Cevap
20Cevap
Kiloyla, işsizlikle falan alakası yok; doğru insanla denk gelmek tamamen zaman ve nasip işi.
Aşırı da bir şey yok ki istersen forma girebilirsin
Öyle bir çağda yaşıyoruz ki maalesef yüzeysellik ön planda.
Vallahi kriterlerini biraz düşür Sen kendin bul 90 kiloysan 90 kilo adam bul
Eski sevgilim 32 yaşında 105 kiloydu. Aşıktım onu çok seviyordum. Ama o beni pek sevmedi moruk diyordu bana
Merhaba, fiziksel özelliklere bu kadar takılma bence. Karakterin düzgünse doğru insan çıkar karşına
Şimdi ki erkeklerde bir değişik bir bacım ya ondan kesin bir şey diyemiyorum
Nasip kısmet işleri amiga bu işler.
Ya çitanı düşüreceksin ya kendine bakacaksın
Hiç alakası yok kişiliğin daha önemli dış gorunusun bide, resmin var mı
Kilonuz cok fazla belki yüzünüz cok tatli olsa bile onun önüne geçer
Kilo verirsen al benim yükselir 90 kg kadın mı olur adam seni kucağına alıp kaldıramaz.
Görmek lazım nasılsın diye
Az kilo ver zor değil
Boyun kaç
o bu değil hepsi
Evet maalesef
Kilo dert değil bence
Kilo verirsen bakarlar
Çok kilolusun
Bence karamsar olma
Abartma
Evlenşriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?