Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdakiler Öncelikle evlilik bir başarı değildir diye bir şey söylemeyeceğim🤪 durum erkek ve kadın için farklıdır. Erkek düzenli yaşama geçmek için evlenmek ister. Kadın ise yuva kurmak, çocuğunun olması, sosyal hayatta evli olarak boy göstermek için evlenmek ister. Cinsellik için en kadın nede erkek evlenmez. Ama evlilik sonrası illaki olur, evliliğin sağlıklı yürümesi için de çok önemlidir.
yaşının 34 olması ve çocuk için acele davranman gerektiği konusunda kesinlikle haklısın. Ama senin o büyük kalbini sevgisi ile doldurmayan ve anlaşamadığın bir insan ile evlenmem bence hata olur. Bu arada bende daha evlenmedim ve bende sizin gibi anlaşacağın insanı arıyorum.
çevren pek yokmuş ve sanırım kendini işine verdin. Buda senin iyi insanlar ile karşılaşma olasılığını azaltıyor. Biraz daha sosyal olman daha iyi olur, ama en iyisi arkadaş tavsiyesi olabilir. Ama, bu konusa pek de yardımcı olmuyorlar sanırım değil mi?
Ben kendimden biliyorum bu işler çok zor, anlaşacağım insanın bulabilsem evlenmek isterim. Çünkü insan artık eş değil hayat arkadaşı arıyor 😊02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkatte almanızı tavsiye ederim efendim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek, yuva kurmak isteyen sizin gibi bayanlar için bir başarı. Bu konuda haklısınız😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 34 yaşında hala evlenemediğin için başarısız biri değilsin. Evlilik, hayatınızın bir parçası olabilir veya olmayabilir. Evli olmak veya çocuk sahibi olmak, başarılı olmak için gerekli değildir.
Evlilik, birçok insan için önemli bir hedeftir. Ancak, evlilik herkes için doğru değildir. Bazı insanlar, evlenmek yerine başka önceliklere odaklanmak isteyebilir. Örneğin, kariyerlerine, eğitimlerine veya hobilerilerine odaklanmak isteyebilirler.
34 yaşında hala evlenememiş olmanın birkaç nedeni olabilir. Bu nedenler şunlar olabilir:
Doğru kişiyi henüz bulamadın.
Evlilik için henüz hazır değilsin.
Evlilik için doğru zamanı beklerkensin.
Ne olursa olsun, 34 yaşında hala evlenememiş olman, başarısız olduğun anlamına gelmez. Hayatında başarılı olmak için evli olman gerekmez.İşte 34 yaşında hala evlenememiş olmanın seni başarısız yapmadığını hatırlamana yardımcı olabilecek bazı şeyler:
Diğer insanların başarılarını kendi başarılarınla karşılaştırma. Herkesin kendi yolculuğu vardır.
Kendinin değerini evlilik durumuna göre belirleme. Evli olmak, seni daha değerli veya başarılı yapmaz.
Kendinin iyi olduğunu hatırla. Evlenmemiş olman, senin değerli ve başarılı bir insan olmadığın anlamına gelmez.
34 yaşında hala evlenmemiş olman, senin için doğru kişiyi henüz bulamamış olduğun anlamına gelebilir. Bu, hayatına bir değişiklik getirmenin ve yeni insanlarla tanışmanın zamanı olabilir.İşte sana yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Yeni yerlere git ve yeni insanlarla tanış.
Hobilerine ve ilgi alanlarına odaklan.
Arkadaşlarına ve ailene yardım et.
Yeni insanlarla tanışmak ve yeni deneyimler yaşamak, doğru kişiyi bulmana yardımcı olabilir.Umarım bu bilgiler yardımcı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları hep inkar etti ama çok dedim. Er ya da geç o hayattan sıkılıp veya bunalıp evlenseydim Noktasına geliyor kadınlar. Yine doğal iç güdüler devreye giriyor burada Biyolojik saat devreye girdi. Ve yumurtalar omlet olacağı için uyarı veriyor. sende bunu içten içe hissediyorsun Kariyer önemli ama çok fazla vakit kaybederseniz böyle sonuçlanacaktır maalesef yaş konusuda sıkıntılı Kadında çekicilik yaş skalası 23 ler bandıdır.30 lara girince değer kaybı başlar her türlü Yine erkek bulur bulamaz demiyoruz. Fakat çok yüksek seviye yani 10/8-9 civarı adam bulmak zorlaşır Genelde düşük seviyeli adamlara mecbur kalır. Tabi ciddi ilişki yani evlenmek için maalesef vaktin geçmiş yaş 34 de gelmiş. Efendi tip erkeklere kaldın evleneceksen bile burada erkek için süreç tam tersi işliyor 35 ler en yüksek değere ulaştığı gibi bu erkeklerde genç kadınlara yöneliyor. Neyse ben her zaman gerçekci yaklaşır ona göre konuşurum kimseyi memnun etme amacı gütmem doğruya doğru başarısızlıktır maalesef öyle ya da böyle bulursun ama artık mütevazi olmak zorundasın
012 Yorumla- +1 yıl
Bakireliği bozulmamış her kadın değerlidir yaş farketmeksizin senin o 23 yaş dediğin kız kendisini türlü türlü erkeğe teslim etse evlenir misin? Biz evlenenlere gav@t diyoruz genelde. O yüzden Allah verecekse her türlü verir kadınların yumurtası omlet oluyor da siz erkeklerin spermi kalıyor mu sanki her geçen yıl daha da kalitesiz oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 Evet bakirelik kısmında haklısın bu bir değerdir Gerçektende, Ama yaşa gelirsek orada durum değişiyor maalesef fakat burada tümevarım yapmışsın yani 23 yaş kız = hepsi bakirelik vermiş herkezle yatmış gibisinden öyle olan var olmayan vardır. Bu bahsettiğim durum iç güdüsel olarak gerçekleşiyor Yine baktığın zaman bu yaşlarda ki kadınların sağlıklı doğum yapma olayı daha iyi durumda bir şekilde blinç altı dürtüyle erkek bu yüzden genç seçiyor. Tam tersi kadınlarda 30 sonrası adamı Seçerken muhtemelen bu yaşta ki erkekler Tabi yan gelip yatmamışsa o ayrı Kariyer Statü saygınlık iş güç Özellikle hem görünüş hemde Karakter olarak OLGUN oldukları için çekiliyorlar Yani erkekde aranan vasıfların en yüksek olduğu Yaş dilimi olduğu için Zaten bunu Örneğin İnternetten bakabilirsin Tom curuise olsun Kıvanç olsun veya ne bilim pek çok erkeğin Gençlik ve Olgun yaşlarında ki fotoğraflarına bakarak anlayabilirsin. Gençlikte ki halleri Toy çocuksu sünepe bir görüntüye sahip buda kadın açısından itici oluyor. Erkek ileriki yaşlarda bile rahatlıkla çocuk sahibi olabilir bununda örneklerini çokca görüyoruz Ama sigara alkol gibi tüketimler genelde spermi kötü etkiler. Onun dışında spermler hale işlevseldir. maalesef 30 lardan sonra kadın gençlikten kaybettikce sadece doğurganlık değil güzelliktende cilt sağlığındanda kaybetmeye başlıyor Selülitler sarkmalar çökmeler meydana geliyor. Erkekse bu daha yavaş ilerliyor böyle nedenlerde var. Ve ilginçtir Estetik yaptıran kadınların çoğu 30 larda güzelleştirecek değil Gençleştirecek estetiklere yöneliyor. Özetle kadın her türlü erkek bulur tabi fakat 23 lerinde ulaşabildiği erkekler 30 larda ulaşamama başlar Efendi sünepe erkekelre Kalır zaten bu kadınlarında 30 larında betayla evlendiklerini görüyoruz Seçenekleri olsa yüksek seviye adamla evlenirlerdi. İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ
- +1 yıl
Çoğu erkek alkol sigara kullanıyor sağlıksız beslenme vs ne kadar spor yaparsa yapsın 30dan sonra her 2 cinsiyette yaşlanma pozisyonuna geçiyor kısacası kendine bakarsa bunu engeller 35 40 yaşında adam 30 yaş altı kadını da rahatlıkla doyurur taze kan enerjik çünkü 30 yaş altı erkek buuunu ister
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 Tamamen ben o tip adamları konuşmuyorum zaten Normal ve genelinden bahsediyorum. Yinede sonuçta iki taraf açısından yaş kadının aleyhine işliyor. Meselede bu Bak Bu videoda konu gayet güzel işlenmiş Bir izle derim https://youtu.be/_KRLn8WXE1E?si=HuBas1MhqG64bZvK
- +1 yıl
Tamam izlerim. Sen kaç yaşındasın kaç yaşında kadınlardan hoşlanıyorsun mesela?
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 27 yaşındayım banada 22-26 arası ilgi çekici geliyor genelde
- +1 yıl
Haaa iyiymiş anca uyu sağla yeterki gerisi gelir
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 Bu bilgiyi öğrenmek senin için büyük avantaj bunun farkına var.23 lü yaşlardaysan 27 e kadar Yüksek değerdesin demektir. Aynı şekilde Yüksek seviye bir adam bulmak istiyorsan tam zamanı demek bu Bu potansiyelini çöpe atma
- +1 yıl
30a kadar yolu var emin ol ben kalkıpta düzine düzine çocuk yapacak değilim 1 tane yapacağım gerisi kocamla ilişkimiz önemli bana saygısı sevgisi değeri varsa herşeyimdir.
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 İlla düzine düzine çocuk yapmana gerek yok ki Mesele kaliteli adam bulabilmekte zaten ilerleyen yaşlarda bu ihtimal yavaş yavaş düşecek Bak orada videoda ki kadın bu durumdan neden müzdarip bir düşün Ona göre hamleni yap olay bu sonra pişmanlık yaşama
- +1 yıl
😂😂😂😂Kaliteli adam yok kusura bakma. Ayrıca kalite nasıl ölçülüyor sen çok mu kalitelisin mesela kaliteli kadın istiyorsun bunu da tart bunun yaşla da alakası yok yaşam biçimi ve karakterle alakalı
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 Süper ultra kalitedeyim efsaneyim demem. Ama. hatrı sayılır derecede kalite sahibi biriyim. Karakter olarak kültür ve bilgelik olarak bu güne kadar aldatmışlığım yok İlişkilerimde cinsellik yaşamadım İnançlarım gereği uzak durdum. Büyük hedef ve kariyerim ölçüsünde ilerliyorum. Kaliteli birini istiyorsun dersen Çokdan umidi kesmiş durumdayım. Günümüz kadınları zıvanadan çıkmış yanlış düşünce kalıpları ve mentalitesiyle yaşıyan her türlü sorumluluktan kaçıp herşeyi karşısından bekliyen Entellektüel seviyesi düşük. Vasıfsız olduğu halde abaza ilgisinden Ego patlaması yaşıyan Manupulatif sadakatsiz. Narşist aynı zamanda hiç hata ve yanlışlarını kabul etmediği gibi zeytin yağ gibi uste çıkmaya çalışan Hayaller içinde yaśıyan bir model. Gerçekten içler acısı ama kadınlara kızgın değilim bu hale gelmelerinden dolayı onları suçlamıyorum. Sebep Feminizm Sosyal medya Romantik dizi ve Filmler bide Damsalak Hemcinsim Bozulmamak mümkün değil. Kalite sadece karakterden oluşmaz Bu önemli bir parçasıdır. Fakat sonuçta yaş ve beraberinde ki çekicilik unsuruda bir etmendir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanks bende 34 üm ve evet geç bir yaş 34 sadece evlenmek için değil anne olmak için de geç bir yaş. Ama şöyle bir durum var herkes de evlenmek zorunda değil. Evlenen gerçekten azımsanmayacak bir kesim senin yazdığın bu duygularla gözünü kapatıo karşısındakinin ne halt olduğunu bilmesine rağmen değişir umuduyla, ya da içine sinmeyen ama su an sadece ona sahip olduğu için ve senin gibi düşündüğü için evleniyor ve sonra neden evlilik bu kadar kötü diye sürekli kendini sorguluyor. Yani doğru kişiyi bulamıyorsan evlenmeyi hayatının en tepesine koymaman gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinin de farkındayım ama üzülüyorum böyle. Görücü bile gelmiyor. Yaşımdan dolayı herkes geri vites yaptı
- +1 yıl
Kanks yaşin sende farkındasın biraz geç olmuş. Biraz atılım yapman lazım karşı tarafı beklemektense. Aslında senin benim yaşlarda aile büyüklerinin sorunu çözmesine fırsat vermek lazım. Çok üzülme ama hiç bir şey yapmadan beklersen olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes evlenecek diye bir kural mı var gadası
10 Yorumla
+1 yılHayır hala başarı oranın %90larda evliliği yaşla veya başarı ile nitelendirmemek gerekiyor. Evlilik başarmak için girilen bir hedef veya yarış değildir. Birbirni anlayan , saygı duyan ömürlerinde birlikte yoldaş olan , yemeğinden temizliğine birlikte hakeret edilen, birbirine vakit ayıran , birbirinden keyif alan , biri bir şey yaptıgında kendini açıklamak zorunda hissetmeyen güven ve sadakatlı iki çiftin resmi görünse de sorumluluklarını bildiklerinde , aşkla bakıp flörtleştiklerinde dünyanın en keyifli eğlence merkezinden daha keyif verici bir kurumdur. Bunu başardıgında güzel bir anne ve güzel bir baba olunuyor ve iyi bir karıkoca... Umarım bir gün bulursun.
00 Yorumlahayır ben de senden 2 yaş büyüğüm:) başarısızlık ile evliliğin alakası yok ben de birçok kişiyle sevgili oldum, 3 defa da evlilik teklifi aldım ama uygun değillerdi kısmet olmadı, evlilik çok ciddi bir kurumdur sırf evlenmek için evlenilmez ince eleyip sık dokumak lazım bunlar benim fikrim tabi takma kafana canım
20 Yorumla
+1 yılEvlilik başarı mı? Önce bunu sorgula. İstersen ailene de ve sana onlar birini bulsun da görüş. Kafalarınız uyarsa da evlenirsin. yok mu hiç ailende falanca kişinin oğlu bak şöyle böyle diye aklını kurcalamaya çalışan? Yani anne olmak eminim çok güzel bir duygudur ama insan bu ülkede atanmaya çalışayım derken yaşı otuzu bulabiliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevreden kimse yardımcı olmadı. İşinde gücünde biriyim.
- +1 yıl
Hayret! Bizimkiler normal arkadaşım bile olsa aklıma çomak sokmaya çalışır. 😃😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de 34 yaşındayım. Cok talibim çıktı her anlamda vasıflı ama ben onlarla yüz yüze bile görüşmeyi kabul etmedim içimden gelmedi. Gittim hiç olmayacak adamlara aşık oldum (evli) acı cektim.. Sonra döndüm baktım söyle etrafıma büyül aşkla evlenen arkadaşım 2 çocuktan sonra bosandi şimdi psikolojik olarak perisan halde.. Ve diğerleri.. Onların yerinde olmaktansa hiç evlenmemiş olmak daha iyi bence.. Biz yine de hayırlısı için dua etmeye devam edelim.
42 Yorumla- +1 yıl
Olsun en azından çocuğu var
Cevap sahibi+1 yıl@Kahvetelvesi8 çocukları babasına vermiş. Psikolojisi bozulmuş, işi gücü de yok. Öyle kolay değil ki bu işler. Ayrilinca çocuk olması daha zor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önemli olan bişeyleri elde etmek değil mutlu olmak. Tabikide evli olmak mutlu olma açısından bir adımdır ancak her evlilikde kişilere mutluluk getirmeyebiliyor. maalesef kadınlarda biyolojik sınırdan dolayı yaş ilerledikçe anne olma stresi olabiliyor bu konuda haklısın. Umarım birbirinizi seveceğiniz bir eşin olur ve çocuklarınız olur.
00 YorumlaEvlenmek biraz çaba ve gayret işi biraz da nasip kısmet işi. Çabalamak ve umudu kaybetmemek gerekir. Armut piş ağzıma düş olmuyor. Tabii insan belirli bir yaştan sonra daha seçici oluyor. Hayata bakışı , aile yapısı , görsellik anlayışı , kişilik ve karakter , tahsil durumu ve maddi durumu gibi.
00 Yorumla
+1 yılBence bu konuyu kafanda saplantili bir hale getirme, bazi seyler gercekten tamamen rastlantisal olarak gelisiyor.
Otuzlu yaslarinda evlenmis ve yine otuzlu yaslarinda bosanmis biri olarak, sadece sevginin bile insana mutlu bir evlilik getirmeyecegini zor yoldan ogrendim.Bu arada birisinin (cocuk gibi) sorumlulugunu deneyimlemek istersen, bir kedi ile baslamani oneririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBi yaştan sonra da doğru kişiler kalmaz ki bi de öyle düşün artık. Şimdi daha önce evlenip boşanmış birini kabul eder misin? Ya da eşi ölmüş te olabilir. Bu yaştan sonra elde kalanlar arasında düşündüğün gibi düzgün adam kalmamıştır. Ya dediklerim olur ya başından bi sorunlar geçmiş diye bu yaşına kadar farklı sebeplerden izdivaç i ertelemis kişilerdir. İnşallah doğru kişiyi bulursun
00 Yorumla Evlenmek bir amaç bir başarı olsaydı bu zamanda bu kadar boşanmalar olmazdı. Bu yasa gelip evlenmemek diye bir şey yok sırf adı evlilik olsun diye evlenirden bir ömür mutsuz olursun. Ne mi yapacaksin arayacaksin bu nasilmi olur en azından bu şekilde gizli nicklerle paylaşım yapma mesela insanlara şans vermeye çalış sanal deyip geçme çok evlenen var bu şekilde her tencere kendi kapağını buluyor 😉
00 YorumlaEvliliğin bir yaş sınırı yoktur. Size uygun karşınıza biri çıkarsa o zaman evlenirsiniz. Evlenmek bir başarı olmadığı gibi evlenemekte bir başarısızlık değil.
Başarı, yapılan evlikte ölünceye kadar birbirlerinin kalplerini kırmadan, sevgi saygı çerçevesinde sadık kalan eşlerdir.00 Yorumla
+1 yılSiz Türkler bunu anlamanız için yüzyıllar geçmeli ama, bir yabancı aktör, evlilik kararı için en güzel yaş 40'tır dedi geçen gün ve kesinlikle katılıyorum.
Çocuk için de şunu dicem, vazgeçin artık bu b. k dünyaya sırf o güzel minik ayakları sevmek için getirmeyin o masumları
Ayrıca onları büyütmek maddi ve manevi olarak büyük yük, hayatınız uçup gitcek
Hayatınızı yaşayın bence...40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende senle yaşıtım evlenmedim ama kendimi başarısız görmedim toksik bir evlilik iliski olacağına evlenmem daha iyi dedim kisileri tanımaya çalıştım ama bana göre olmayınca vazgeçtim başarısız degilsin bunu cikar aklindan
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de artık vazgeçtim.
- +1 yıl
Hayır vazgeçme sakın önüne belki iyi biri cikicak bu düşüncen onada engel olur sakın öyle düşünme zaman dicem diceksin daha ne zamani yas 34 ama bazen dogru gec gelir vazgeçme asla
- +1 yıl
Ben geçmiyorum ve herseyin hayırlısı diyorum olur olmaz bilemem ama vazgeçmek yok
+1 yılevlilik bi başarı göstergesi değildir. 34üne kadar bunu anlamadıysan hayattan çok da bi beklentin yok demektir zaten. geç.
32 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve 25 ine kalmadan evlenen şahıs
- +1 yıl
25imde hala okuyor olacağım ama diyelim ki 25imde evlendim, ee? Başarılı mı olmuş olucam? Sadece 25 yaşında evlenmiş biri olucam. Evliliği bu kadar yere göğe sığdıramamanıza tepki gösteriyorum ama koca aramaktan kafa kalmamış ki sende. Nasıl anlayacaksın ne dediğimi?
+1 yılBu durumlarının sebebi hep kendinizi dev aynasında görmenizden kaynaklanıyor adam gibi biri çıksa sonra yok saçı kısa yok boyu şöyle diye hayatınızı poka sokmayı veriyorsunuz ondan sonra da agliyorsunuz sizin gibilere müstehaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik başarı,
Evlenmemek başarısızlık değil ki!
Hem düzen öyle bozuldu ki, doğru kişi de yok.
Ya kriterlerinden taviz ver ye da zorlama.
Erkekler fit vücutlu kadın ararlar, hoş kendilerine de çok bakmazlar 😀00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Svet maalesef doğurganlık kat sayınız her geçen yıl hızla düşüyor. 35 yaşından sonra şans %30lara kadar düşüyor.
Sağlıklı bir bireye benziyorsunuz o yüzden aradığınızı bulmadan adım atmayın evliliğe.00 Yorumla
+1 yılErkek olsan 34 geç değil ama kadın için maalesef ki bayaa geç. Yapacağın bir doktora gidip biyolojik saatine baktırmak olsun sonra da elini hızlı tut ve evlen hemen ilk geceden hamile kal.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek başarı mı bu ekonomide evet başarı.
Soran+1 yılBen bu konuda başarısızım. Ne olacak böyle. Hadi 40 ı geçtim. O zaman da hiç bulamayacağım
- +1 yıl
Mahallende aday çıkmadı diyelim okurken çıkmadı çalışırken çıkmadı peki sen kurs seminer etkinlik felan gidip birileriyle tanışmadım mı ya da hiç mi telefonuna sosyal medya uygulamaları sohbet tanışma uygulamaları kurmak gelmedi
- +1 yıl
Evlilik tabiki başarı
+1 yılNasip kısmet.35 yıl bekarlık sultanlık hayatı yaşamakta herkese nasip olmaz evlenince anlarsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz evlimisiniz
- +1 yıl
Evet
+1 yılEvlilikten korkuyorum yaa herkes diyor yaşın geldi diye ama insan tereddüt ediyor korku değil de kaygı var sanki etrafımda olan evliler vs boşanıyor tartışıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Başarısızlık değil bence evliliği yürütmek bir başarıdır bana göre
+1 yılBeklemeye devam. Nasip kısmet bu işler evlenmek için asla evlenmem Eşim ile çocuk gibi olamayacaksak asık surat kavga dövüş vs olacaksa aman olmasın böyle de iyi
00 Yorumla
+1 yılİyi kötü demek d3gil evlilik işte önemli olan bir ömür yaşayabilmek. Evlenmiş olnaj için evlenildiginden cocuklqr mutsuz
10 Yorumla
+1 yılBulursunuz inşallah üzülmeyin benim annemde sizin yaşlarınızda evlenmiş. Ama erken yaşta yapmak daha iyi olabilirdi. Nasip kısmet.
10 Yorumlabaşarı yargısının evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılBiyolojik saat o hissettiğin. Başarı tek bir öbeğe yüklenmemeli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende 32 yaşındayım ve evlenmedim ama asla bekar olduğum için kendimi başarısız bulmadım. Kendim için bir şeyler yaptım hep sizde yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBugun 32 yasima girdim ve ben de bekarim. Hayirlisi olmasi onemli. Yoksa eminim sende bende evlenmistik simdiye.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaderci biri degilim ama evliliğin kesinlikle kader olduğuna inanıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben de 36 yaşında bekarım. Evlilik bir başarı değil, kısmet... işinde gücündeysen başarı budur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin hayırlısı olsun nasip kısmet diye bir şey var kader var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEVLİLİK BİR BAŞARI DEĞİLDİR
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar nasip kısmet işleri. Senin başarınla hiçbir alakası yok yani öyle düşünme.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir başarı olsaydı emin ol evlenirdim.
10 Yorumla Evlilik bir başarı değildir evlenememekte başarısızlık değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın geçiyor ama evlenmeyi başarı olarak görmemek lazım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evlenmekle sorun bitmiyor yerine yeni sorunlar geliyor
10 YorumlaYaşın ilerlediği için seçicisin diyelim kafa dengi birini bulamıyorsun
00 Yorumla38 yaşındayım hala evlenemedim. Kısmet değilmiş diyorum;
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerine secde edeceğiniz yerde şikayet ederseniz akıbetiniz bu maalesef. Üzülme. Yeni nesil hep senin durumuna düşecek. Sayıca çok çoğalacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kaderdir. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazarsan sana bir şey itiraf edeceğim. Aldığın haber seni çok mutlu edecek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek amacın evlilikse geç kalmışsın denilebilir fakat iş, yatırım ve birikim yapmak için uğraş verdiysen sorun değil bence 👍 doğu tarafında mı yaşıyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım hâlâ evlenemedim bu yaşıma kadar hiç sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti maalesef yalnız yaşlanıyorum
00 YorumlaBelli olmaz o is ama erken evlenler hep boşanıyor hayatı yaşamak gerek bı yerde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Bence hiç dert etme elbet senide seven birisi çıkar, çıkmazsa yaz bana lol
00 Yorumla
+1 yılBu kadınlar evliliği neden başarı sayıyor bu soruyuda merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence tam tersi, evlenmemiş olmanız bir başarı.
00 YorumlaKısmetse gelir şamdan Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden
00 Yorumla
+1 yılKendini bu konuda ferah tut başarısız bir insan olmuyorsun
00 Yorumla
+1 yılolursa olacak, olmazsa bekarlığa devam demek gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kısmet biraz kötü modda olma
istersen konuşalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ev tut yalnız yaşa, bir sevgili yap, kedi de besle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik bi beceri bi başarı değildir , bunu anlamak gerek
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek bir başarı degil böyle düşünme lutfen
00 Yorumlagenlerini aktaramazsan başarısız oluyorsun. bu hayatta başka neyin bir anlamı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik nasip kismet, alin yazisi. Bu konuda kendini suçlama. Olmadi mi olmaz bazen. Evlat edinmek istemez misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl39 yaşındayım hiç evlenmedim. Bu durumda senden beter haldeyim sanırım. Bana denk yaş ve kafada birisni bulmadıkça da düşünmüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBence evlenmek için tam doğru yaştasınız, çocuk sahibi olmak güzel, mutlaka yaşamalısınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başarı senin için evlenmek de evet basarisizsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldetayci mukemmeliyetci insanlarin hayat cefasi. herseyin en iyisini yapmak isteyip bisey yapamamak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel kadınlar seçici oluyor uzulme pempe 58 yasında kocasızlıktan çıldırıor
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat