~Dönüşünde gözüm yok, benim aklım gidişinde shshs
https://youtu.be/5kutSx1MWPM?si=gPWnXZoaMC1UTUEz
https://youtu.be/5kutSx1MWPM?si=gPWnXZoaMC1UTUEz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Direk ben kendim çıkarttım.
2010da kız canımı çok sıkıyordu engellerdim geri gelirdi sonuçta ne oldu evet konuşmadım ama olan bana oldu onun yüzünden ve kendi başıma atlatıyorum şimdi mesela gelip laf almaya gelecekler amaç yine belli kötüleme kavga çıkarma mesela tuzaklar işe yarasaydı yani mesela ben gitseydim arkadaşımın yanına akılsızlık yapıp bende doğruysa tehlikedeydim o olmayınca iki plan kuruldu maalesef bu 2013den beri planlanmış bir durum çünkü kız iftiralar atmış demek ki bence başka açıklaması yok herkes kendini kurtarma peşinde 2018de ilk anlamadım işletildim dedi ya arkadaşının nişanındayım diye kendilerini ele verdiler kurtulmak kolay oldu yani kızın yalanları ve o olayı ya eşinden duydu millete dedi beni kötüledi ama bence şöyle dedi ben biliyordum bana demişti o ailede korktu iki tuzak kurdu şu kızı kötü gösterelim oğlumuzu kurtaralım olmadı çünkü merve tehlikeleri önceden sezdi oyunları bozuldu şimdi gelecekler sinir etmeye kavga çıkarmaya laf almaya gelecekler ki kavga olursa diyecekler ki suçlu kız ben laf vermicem sakin kalacam onlar kızın yalanını doğru sandı tuzaklarının içine düştüler bilmeden onlar sandı ki herkese dedim siz tuzaklar kurmasaydınız kimse bilmiyordu
Oldu ve çıktı
Kaynanam olmuştu 😂
3 senede hayatımdan çıkarmıştım hala peşimde geziyor.
Of evet maalesef
9 gün var.. Çıksın artık hayatımdan 🙄
Hayatıma kim girecekse hemen arka kapıdan çıksın
Oldu.
İsteyip çıkardım hatıralara takılmadan.
Evet
Evet oldu
bilmiyorum
Evet babam olmuştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan bazen hayatındaki yüklerden kurtulmak ve kendi huzurunu korumak için bazı kapıları tamamen kapatmak ister 🧠 Birinin varlığının sana zarar verdiğini fark ettiğin an, gidişini kutlamak en doğal hakkın. Bazen en büyük özgürlük, o helalleşmeyi bile beklemeden kendi yoluna bakabilmektir ✨ Peki, seni bu noktaya getiren şey onun tam olarak hangi davranışı oldu 🔍