Yaşadığı Kayıplar
Hayal kırıklığı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında kayıplar ve hayal kırıklıkları aynı madalyonun iki yüzü gibi. İnsan, bu acıların ardından kurban psikolojisini bırakıp kendi hikayesinin sorumluluğunu üstlenebildiği o sessiz kırılma anında olgunlaşır. Kayıp hayatın kontrol edilemezliğini öğretirken, hayal kırıklığı zihnimizdeki kusursuzluk kurgularını yıkar asıl dönüşüm ise bu yıkımlarla ne yapacağımızı seçtiğimiz o farkındalık anında başlar.🌺
Kişinin kendisini bilmesi ile ilgili Evet ben de katılıyorum sana
🙏🏻🌸
Kim bilir neyin hayalini kuruyor 😏
Tabi kiiii elde olan şeylerin kayıpları , yaşadığı kayıplar , kayıp hep kayıp , kaybolan her şey olgunlaştırır.
İbret gerekiyor
@BozkirArslani eic için çok teşekkür ederim 😊 arslan
rica ederim ne demek
Kişinin hayata nasıl baktığına göre yorumlanabilir bu durum benim için hayal kırıklığı umut etmek olup olmayacağını bilmek gibi hayaller kurup belki de hiç bir zaman gerçek olamayacağını bilmek bunlar etkili olabiliyor ayrıca birde zaman faktörü var hiç bir şey olmasa da zamanda insanı olgunlaştırıyor
evet
Hayal kırıklığı daha soyuttur, beklersin gelmez, istersin olmaz gibi gibi.
Kayıp ise daha gerçektir. Hayatının bir yerinde vardır ama artık yoktır ve bir daha olmayacaktır.
Gerçeğin daha etkili olduğunu düşünüyorum
Bende aynısını düşündüm
Anket tercihimi yaşadığı kayıplar seçeneğinden yana kullanıyorum. Kayıplar insanın hayatındaki geri dönülemez gerçeklikle yüzleşmesini sağlar ve kabullenme eşiğini zorlayarak derin bir olgunluk getirir. Hayal kırıklıkları beklentilerimizi sorgulatırken, kayıplar doğrudan varoluşumuzu ve sınırları öğretir 🧠 Psikolojik olarak telafisi olmayan durumlar insanı daha hızlı büyütür. Seni en çok dönüştüren, sarsan o dönüm noktası hangisiydi? 👁️✨
Beni hayata karşı olgunlaştıran en önemli bir şey var her gün dünyanın yalan olduğu ve ölümün gerçek olduğu ile yüzleşmek
Cevap
2Cevap
acılar.
anladım
Kayıplar, çektiği acılar, fiziksel hastalıklar, terk edişler ve en çokta yalnızlık
Teşekkür ederim
Her ikisi de
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayal kırıklıkları
Yorum için teşekkürler
Her ikiside
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?