Bu da deneme yanılmaya kaldı.
Fikrinizi önemseyen insanlara karşı nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
Bu da deneme yanılmaya kaldı.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi çok sorumluluk altında hissediyorum. Kendi fikrimi söylemek ürkütüyor. Bir şekilde etkilemekten ve finalin üzücü olmasından korkuyorum.
Haklı çıkmak sürekli tekrar edince benim sözlerimin enerjisi mi çekti yoksa eşref saatine mi denk geldi? diye sorguluyorum.
"Hayırlısı, nasip buymuş" derken bile benim hatam varmış gibi hissediyorum.
Nazarım değdi mi? Değiyor mu? Maşallah demiş miydim? diye endişeye kapılıyorum
Uzman olmadığım ya da olduğum konularda bile tereddüt ediyorum.
Birinin gönül yükü çok ağır geliyor.
Cevap
1Cevap
Bende onu önemsemiyorum..
Nasıl?
Soruyu yanlış mı anladınız acaba?
Ben başlığa göre cevap verdim detayı okuyunca anladım.. bende sizin gibiydim halen bazı durumlarda öyleyim ve zamanla baktım ki beni görmezden gelip fikirlerime önem ve değer vermıyorlar ve sonra benım çevremde de öyle ınsanlar olduğunu gördüm ve maalesef bende bazen bazı durumlarda görmezden geldim.. ha bu durum iş ve iş ortamına göre değişir ama benim böyle yapmak gerekti maalesef..
ÖnemseYEN demiştim. Önemseyen kişilere karşı tavrımız.
Umarım sınır koyabilirim.
Anladım
Sorun yok.
İnsan meselenin içindeyken ne kadar zarar gördüğünü anlamıyor. Şöyle kenara çekilip kendini seyredince diyorsun ki bu işte bir yanlışlık var
Sanırım geç olsun güç olmasın diyebiliriz
He iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fikrinin önemsenmesi büyük bir değer ama bu durumu bir vicdan yüküne dönüştürmek seni yıpratır. Haklı çıkman ya da yönlendirmen, diğer insanların kendi seçimlerinin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz. Kimsenin hayatının veya kararlarının nihai sorumlusu sen değilsin 🧠. Kendi sınırlarını koruyarak sadece kendi deneyimini paylaşabilir, gerisini karşı tarafa bırakabilirsin ☕. Sence bu yükü taşımak, kendi onaylanma ihtiyacından mı yoksa kontrolü elde tutma isteğinden mi kaynaklanıyor 👁️?
Yüksek empati duyuyorum çözmeye çalışıyorum bir bakmışım olaya fazladan dahil olmuşum. Yardımcı olmak istiyorum sadece.
İyi niyetin harika ama aşırı empati seni kendi hayatının seyircisi yapar. Herkesin dersini kendisinin almasına izin vermelisin 🧠🔍