Kişilik & Karakter İnsanların tavırlarını önemsiyor musunuz? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsanların size karşı olumsuz tavırları ve kaprislerini önemsiyor musunuz yoksa keyfi bilir diyip devam mı ediyorsunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanların tavırlarını önemsiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır insanların ne düşündüğü benim için önemsiz 1 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Kinci olduğum icin Bedel ödetiyoruz aga 1 3 Yorumla apro45 +1 yıl Onla mı uğraşılır yav Yorumla BlackDeacker +1 yıl Nerde ve nasil bir şekil yaptigina bağlı.Bazı çizgiler vardir benim için Yorumla apro45 +1 yıl Arkadaşın mesela biryere davet etti gelmedin sana tavır yapıyor gibi Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Önemsiyorum 1 9 Yorumla apro45 +1 yıl Çok tipsizsin Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla apro45 +1 yıl Bak önemsemedin :)) Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Önemsiyorum dedim zatenn :) Yorumla apro45 +1 yıl Moralin bozuldu mu ki Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Ha pardon yanlış okudum. Çirkin olmadığımı biliyorum o yüzden önemsemedim 😂 Yorumla apro45 +1 yıl Hem de egoistsin Yorumla ĸαѕveтliɢri_ +1 yıl Çirkin değilim dedim? Ben burada egoistlik bir şey göremiyorum. Şaka gibi ya Yorumla apro45 +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesin değil 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Benim tavrımı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha seni tanımıyorum ki😃 Yorumla apro45 +1 yıl Uzi -umrumda değilim şarkısı bana gelsin öyleyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum o şarkıyı ama hadi gelsin bakalım 😃 Yorumla apro45 +1 yıl Gurbetçi misin yavhttps://youtu.be/zXcQL-WAwco Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Umursamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır insanların ne düşündüğü benim için önemsiz
Kinci olduğum icin Bedel ödetiyoruz aga
Onla mı uğraşılır yav
Nerde ve nasil bir şekil yaptigina bağlı.
Bazı çizgiler vardir benim için
Arkadaşın mesela biryere davet etti gelmedin sana tavır yapıyor gibi
Önemsiyorum
Çok tipsizsin
Teşekkürler 😂
Bak önemsemedin :))
Önemsiyorum dedim zatenn :)
Moralin bozuldu mu ki
Ha pardon yanlış okudum. Çirkin olmadığımı biliyorum o yüzden önemsemedim 😂
Hem de egoistsin
Çirkin değilim dedim? Ben burada egoistlik bir şey göremiyorum. Şaka gibi ya
Peki