Bazı kararlar zor alınır. Ama blöf değil de gerçekten o kararı alıyorsam ucunda ölüm olsa dönüşü olmaz...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı kararlar zor alınır. Ama blöf değil de gerçekten o kararı alıyorsam ucunda ölüm olsa dönüşü olmaz...

Önünde, arkasında, sağında, solundayım.:) Aldığım karara önce kendim saygı duymalıyım ki görünür olsun. Elle tutulur değeri olsun. Bu diğer üyelerin dediği gibi kibir, ego değil aksine bu kendine değer vermek. Kararlarım bana göre şekil alır çevreye ve başkalarının düşüncelerine göre değil.
Bravo tebrik ediyorum (çiçek)
🍀🍃
Yoo ben öyle ölüm olsa kararım yanlış olsa dönmem falan kafalarında değilim. Gazla çalışmıyorum ego tatmin etmiyorum🤷♀️ eğer kararım beni amacımda uşaltırmıyorsa, ya lış ise farkedersem deüiştiririm canım mıyım ben ya
Bende ego tatmini yapmıyorum slkta değilim. Bazen çok bilmişlik yapıp kelimelerin nereye gittiğinin farkına varmıyorsunuz. Ya da bilerek yapıyorsunuz. Duruşunuz eksik.
Benim mi duruşum eksik..
Karar alıp arkasında durmayan herkesin duruşu eksiktir.
Yanlış karar vermişsem dönerüm tabiki, bu duruşsuzluksa kabul. Dünyaya yazı tahtası olmaya gelmedim yazı yazmaya geldim🤷♀️
Lafflarr laflarrr :D Mesela etrafında ki insanlara şöyle bir karar verdiğini belirttiğinde onlar da seni kararına saygı duyup buna uygun tavır alır. Yarın gelirsin vaz geçtim boyle bir karar aldım dersen onları ikilemde bırakırsın. Bu slklık falan değil yani konudan konuya değişen bir şey. Ama cevap verirken benim açıklamam üzerinde mlca slkça gibi konusuyorsun yakısmıyor. Tamam anladık en çok sen biliyorsun en en bundan sonra sensin hshs
Hım kişiselleştirmişsin ben soruyu , soru olarak cevapladım. Sen bilirisn
Sen bilirsin kaçmak. Açıklamada ne yazdıysam ilk yazdığın yorum ona cevap. Bu ilişiği kuramayacak akdar akılsız olduğunu düşünmüyorum. Yok eğer denk geldiyse de ''sen bilirsin'' demek en kibar tabiriyle odunluk... Valla denk gelmiş kötü bir niyetim yoktu demek senden bir şey götürmez. Sadece bilmiş cevaplar veriyorsun her konuda. Az kibar nazik olamaz mısın?
Hımm.. sitede takip ettim bir üyesin, kısmen bakış açına katılıyorum ama bazı konularda ortak fikirde olmuyoruz diye tartışmam, uzatmam falan mı lazım.. soruda kendi fikrine onay ya da eleştiri için sormamılsın , ben soru kökünü kendi düşünceme göre verdim ve o s@lak ifadesini kendi kararım için konuştum. Bunu şahsileştirmen senin kırılganlığın. Ben böyle karar verdim ne diyorsunuz deseydin farklı beyanım olurdu.. hem ben bu tarz şeylerde takıntılı değilim, kavgacı da değilim olabilir diyip, sen bilirsin diyip geçiyorum. bu sefer sen odunluk ile kaba tabiri ile beni nitelendiriyorsun.. hiç anlayamıyorum.. sitede var olan sessiz mobing kervanına katılmayacağım. Soruyu neslel olarak aldım kendi görüşümü yazdım, sen kırıldın ama bunun seninle alakalı ol adıpını benim fikrim oldupunu söyledim ve bittii.. illaki tartışmak mı lazım, sohbeti kötü yerlere mi çekmeli, kime neyi ıspatlayacağız , üstün çıkma falan olayımı bu ben idsel benliğimi reddedeli çok oldu gelmiyorum böyle şeykere valla.. benim için durum bir arkadaşımla bir konuda bikir uyuşmazlıpı oldu ama zaten her şey tam olsaydı doğanın akışına tersti bukadar.. kaba olduğumu düşünmüyorum, bilmiş oldupumu da düşünmüyorum. Sitede senin ve kimsenin şahsına hakaretim yoktur. Ama fikrimi açıkca beyan edenlerden olduğum için eleştirildiğimde çoktur🤷♀️
Manipilasyon yapıyorsun. Şimdi mesela bu yorumuna hmm ben kimseyle kavga etmeden sen bilirsin diyecek kdr slk değilim desem bunu nasıl anlardın? Kavga falan etmiyorum. Sadece yazdığın şeyin neden yalnış oluduğunu söyleyip inan senle alakalsı yok vs gibi bir şeyler soylemeni bekliyorum. Hala arada ki dengeyi kuramamış gibi davranıyorsun. Normalde yazılı bir şekilde konunun ne olduğu belli. Ben boyle yapıyorum diyorum cevap olarak boyle şeyler yapacak kdr canım değilim diyorsun. Ve hala diretiyorsun. İşte bu da neden bilmişlik yapıp sivri yazdığını düşünmeme sebebiyet veriyor. Senin su yazılı yorumları nasıl gördüğün inan sadece seni bağlar. Ama yazılan şeylerin manası da benim soylediğim şeye çıkar. Bak gelir bir soruna aynısını yaparım (zerre tehdit değil madem ilişiğini kuramıyorsun anla diye) o zaman anlarsın. Kavga falan zerre umrumda olmaz. Yaptığın şey ortada vereceğin tepkiler de zaten tamamına erdiriyor. Kimsenin benle aynı fikirde olmasını beklemiyorum. Onlarca kez sana katılmadığımı cevap olarak yazmısımdır zaten. Ama sana hiç ben böyle slkça şeyler düşünmüyorum demedim.
Kararlarının arkasında durabilmek, kişinin öz saygısının ve içsel gücünün en net göstergesidir. Bir karar alırken dış onay aramak yerine kendi adımlarına inanmak, kararlılığını sarsılmaz kılar. Ben de süzgeçten geçirip emin olduğum kararlarımdan kolay kolay dönmem. Kesin bir duruş sergilemek güvende hissettirse de bazen esneklik gerekebilir. Seni bu kadar net ve geri dönüşsüz kararlar almaya iten en büyük etken genelde hayal kırıklıkları mı oluyor? 🧠🔍✨
Cevap
14Cevap
Evet aldığım her kararın ölene kadar arkasındayım.
şu diyet ve aburcubur kararimin arkasına durmayı bir türlü öğrenemeyen ben 🥴😵💫🫣🫣
Yok hatta şu kişiyim ben
https://youtu. be/eaRrxhQoIvA? si=BR9KPLMmQIBzV08M
Hhafhahjha (çiçek)
Abi bize yakışmıyor böyle eğlenceli halimize geri dönmemiz lazım bizi bitirmeye çalışıyorlar 😂😂😂😂
Ya ahfhasah yok kardeşim çok gülünce kolay lokma zannediyorlar. Hepsini cebimizden çıkarırız anlamaları lazım. Bu ahmak toplum boyle çalısıyor.
Abi valla o halimiz le kimse bizi kolay lokma sanamaz hiç bişeye üzülmediğimizi anlayınca kudurur onlar jzjzjzjz
Öyle öyle ama bazen hak edenlere hak ettiğini vermek gerekiyor sankim :D Biz birbirimize şaka yapalım bunları * et habfhja
Olur abi olur jçjçjç
evet durabiliyorum ama bazı kararlardan dönmek gerekiyor çünkü bazı kararlar hata olabilir
Elbette, her karar her konu duruma göre esnetilebilir. Lakin 2.3. kişileri etkileyen kararkardan donulecekse de bu kişilerle istihare ederim açıkçası. Kendimle alakalı kararlar sadece beni ilgilendiriyor bu herkes için boyle tabi.
Ucunda ölüm var diye kararımın arkasında duramıyorum galiba ahsjsjdkfkfkg
:(((((
Her kararımin sonuna kadar arkasındayım her ne kadar saçma kararlar alıyor olsam bile ahajsjsjsjs
Yüürüüü bee delikanlıı Ecrooooooo
( çiçek ) KAKSKSSKKSSKSKXXKKD
(kalps)
Günooooo… Duramam kanka uykum gelince her şeyden vazgeçerim umursamam…
Güünayydınnnnn. Bana da gönder biraz ondan
İnşallah inşallah. D
Hayır durmam hayatta çok fazla değişken var ve bulunduğum duruma göre bunlara uyum sağlamam çok normal
kesinlikle duruyorum, bir karar alana kadar kırk defa düşünüyorum ama verdikten sonra arkasında dururum, dönüşü yok benim için de
Bende de öyle. Karar vermişsem yaparım, hatta önce yapar sonra düşünürüm. Bekleyecek vaktim yok 😂😂
Aldığım kararın ne olduğuna bağlı.. mesela geleceğimle alakası varsa olabildiğince evet. Çoğu zaman geleceğimin lehinde kararlar vermeye çalışıyorum
yanlış olsa da 1 iş var. onun özellikle uyguladım. yanlış ama haz
Sonuçta senin aldığın bir karar kanks
Bazı yanlışlar yapılmalı. İnsanız hepimiz. Ama bu durum karakterinden götürüyorsa ondan uzak durmalı benimce.
Yanlış yaptıysam yanlışımı da savunacak kadar narsist birisi degilim
duruyorum evet, maşallahim var (1,5 gun)
2 DE DEĞİL :d
tamamlamama gibi bir huyum olabilir
En iyi yaptığım şeylerden biri.
Maşallah efendim.
Evet dururum, benim bir duruşum var..
En son aldığım kararı iki kez ihlal ettim 🤦🏻♀️
Elimden geldiğince dururum.
En fazla 1 gün :/
Hayır duramıyorum jsdjdjfjdj
Durmaya çalışıyorum
Aldıgım kararların arkasındaymdır
Her zaman