Aldığım kararları geç yediğim her haltın arkadasında da dururum. Biraz da şov insanıyın sanırım ne yapıyorsam ulu orta , herkese göstererek yapmayı tercih ederim. Gerçi sonuç olarak ne yaparsam yapayım ya benim sayemde olacak ya da benim yüzümden olacak. Arkasında da dururum , tüm sonuçlarına da katlanırım. Biz de hani böyle bir delikanlıyız anlatabiliyor muyum sütlü kahve 😂 Neyse iyi geceler.
Genel olarak arkasında duramayacağım kararlar almamaya özen gösteriyorum. Bir kaç kere başıma gelen durumlar oldu bu konuda. Verdiğim kararların arkasında duramadım fakat sonra acısını ben çekmek zorunda kaldım.
Yine böyle bir duruma düşmemek için uzun zamandır arkasında duramayacağım kararlar almamaya özen gösteriyorum. Elimden geldiği kadar bir karar alıyorsam bunun arkasında duruyorum. Bazı insanlar maalesef. Ne kararlar alırsan al, onlara karşı dirençsiz oluyorsun.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
İnandığınız kararlar sizi ileriye taşıyacaktır yoksa onlar sizin doğrularınız olmaz. Sizi siz yapan içinizdeki inanç duygusudur zor olan aslında kararlar değil arkasında durabildiğin dayanabilme gücündür. Ben kendim için her zaman en doğrusunu düşünebilmeliyim öylede yapıyorum.
Hayatım hep planlı ve programlı oldu. Kısa vadeli (Haftalık) orta vadeli (6 aylık) ve uzun vadeli (1-5 senelik) planlamalarla yaşadım. Aldığım kararları kesinlikle uygularım ve kimsenin söylediğini yapmam. Kendim için doğru olan neyse onu yaptım ve yapmaya devam ederim. Sahip olduğum her şeyi buna borçluyum
çok iyidir. zira o alınan kararlar genelde bir hışımla alındığından çok saçma, çok gereksiz ve olanaksız şeylerdir. uygulamaya çalışmamak en doğrusudurkendinden nefret etme ve zihinsel ve duygusal olarak kaybolmaya neden olabilen hal. en kötü tarafı da o kararları alırken size güvenmiş ve desteklemiş insanları yitirişinizi izlemek. Yoksa vaziyet bu olur kendin için en iyi olanını dene
Hayatımı etkileyecek bir karar almadan önce enine boyuna düşünüp emin olurum ki sonrasında seçtiğim yolda önüme çıkan tüm zorluklarla sonuna kadar mücadele edebilirim..
Her zaman durmuyorum ama kesinlikle sorumluluk aldığım bir karar vermişsem arkasında dururum. Kendimi ilgilendiren konularda ise bazen arkasında dururum bazen durmam
Sonuna kadar giderim ama bu biraz verdiğim karara göre değişebilir. Çevremle veya sevdiklerimle ilgili bir kararsa sonuna kadar giderim ama kendimi ilgilendiren bir kararsa yarı yoldan dönebilirim. En basitinden kendime kıyafet almaya gideceksem en ufak bir engelde dönerim bu kararımdan. Kendimi ilgilendiren kararlarda çok nadirdir sonuna kadar gittiğim. Bu sevdiğim insanları da etkileyebiliyor.
Ben ayakta zor duruyorum kararlarımın arkasında titreyerek bazen de ağlayarak bazen bir kalp sızısı ile duruyorum bazende durmayıp düşüyorum hırpalaniyorum yıpranıyorum hep arkasında duramıyorum