Aldığım kararların arkasında durmayı çok acı tecrübelerle yaşadım. Artık vediğim kararların kendi kişiliğimin yansıması olduğunu gördüm ve kesinlikle aldığım kararların sorgulanmasına bile izin vermedim.
Önce karar almak için olayı analiz ederim ya da bir olay gelişir ve hızlı bir şekilde karar almam gerekiyor ise iç sesimi dinlerim o ne derse tam tersini yaparım Çünkü iç sesim ne derse tam tersi oluyor
Evet her zaman için verdiğim kararların arkasında oldum yani idealist oldum gerek hayatım hakkında aldığım kararlardan gerek insanlar üzerindeki aldığım kararlarla her zaman için sonuna kadar arkasında durdun ve insan ilişkileri olarak düşündüğümüz zaman eğer bir kişi Ben hayatımdan çıkartmayı göze aldıysan o kişiyi hayatından bir kere çıkardıysam artık kesinlikle ve kesinlikle o kişiyle bir daha iletişime geçmek bir kenara Artık selam bile vermiyorum u benim mesela Hayat İlkem mesela kendimle ilgili kararları aldığım zamanda da işte atıyorum bir şey kafaya koyduysam Eğer yapacağım diye yola çıktıysan onun sonra mutlaka başarılı olurum tabii Allah da buna izin verirse önünde hiçbir engel olmadığı varsayarsak her zaman için o yolda emin adımlarla ilerliyorum da da İnsanoğlu da böyle olmalıdır her zaman için verdiği kararın arkasında olmalıdır ama günümüze Mesela bakıyorum çoğu insan böyle aldığı kararlardan saniyesinde dönebiliyor Bu çok yanlış bir şeydir
Aklıma şey geldi soruyu görünce jskska eski sevgilimi aşşırı takıntı derecesinde seviyordum ben ama canımı çok yaktı allah için. Her tartışmadan sonra arkadaşlarıma söz veriyorum, yeminler ediyorum daha aslaa, dönerse s.. tiri çekecem falan ağalanıyorum böyle sjsj sonra aniden hiç bir şey yaşanmamış gibi mesaj geliyor bir gün ansızın.. -sa napıyon Ben: napiyim yaa seni düşünüyordum senn 🥰 Ve bu döngü uzun bir müddet böyle devam etti... ama finalde sözümü tuttum kararlı biriyim artık.😂
Geçenlerde pandemi surecinde toplu taşıma kullandiniz mi gibi bir soru sorulmuştu. Binmedim, asla da kullanmam şu süreçte gibi bir yorumda bulunmuştum. Dün tramwaya bindim, diyim sen anla.
Dururum ama nasıl desem örneğin biriyle küstük hani derim bir daha konuşmuycam onunla sonra o kişinin yardıma ihtiyacı olursa eğer yardım ederim... Bu beni yıprattı açıkcası
@Üğpoıu07 He o zaman tam doğru adreste olabilirsin ama çokta değil duygusal ama atarlı biri olarak gösterir yengeçler kendilerini ödün vermemeye çalışır duygusal göstermemeye çalışır en büyük zaafı odur jkfghlkf
Yaw bilirim yengeçleri seda da yengeç değil mi değişik bişiler ama basit rmfögödşvm karşısında oğlak var sabaha kadar konuşurlar ama hakkımda fikri dahi olamaz 🤣