gerçekten ne yapmam gerektiğini ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin elim ayağım titriyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gerçekten ne yapmam gerektiğini ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım edin elim ayağım titriyor
önce derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış, panik yaptıkça durum daha da kötüleşir. hemen acile gitmeyi ya da en yakın sağlık kuruluşuna başvurmayı dene, internetten bakarak çözülecek bir şey değil bu.
Şu an yaşadığın o yoğun fiziksel tepkileri çok iyi anlıyorum, derin bir nefes al ve yalnız olmadığını bil 🧠. Vücudun yüksek bir stres seviyesine tepki veriyor; önce avuç içlerini hissetmeye çalışarak bedenini ana odakla. Güvenliğini tehdit eden acil bir durum var mı, yoksa bir olay karşısında zihnin mi fazla yüklendi? Biraz sakinleştiğinde seni bu kadar tetikleyen olayın ne olduğunu benimle paylaşmak ister misin? 👁️✨
Cevap
20Cevap
Geçmiş olsun
Otur bie bardak suyu yavaşça ic
Ve sahilde gunesli bir hunde hayal et kimse yok ve issizligi gideren hayvanalri düşün
Ne olduğunuda yazsaydın bari
Anlat konu nedir
Kan değerlerine baktır
Ne oldu?
Konu nedir?
Ne oldu beden öyle oldun
Noldu
Hayırdır noldu?
Benim 3 yillik iliskom var. Dun 3.45te bana senle bir sey konusmam gerek yazmis. Instasinda da bi kiz eklenmis bilmoyorum ne yi oljyor sen ce durum ne hic ortak takipcileri yok ama sevgilimin memelketin de fotosu var yazamiyorum elim ayagim titriyor Sence durum ne direkt aldatilma mi yoksa bana bu benim kucukluk arkadasim falanmi dicek elim ayagim trikyor
İyi misin
Konu nedir
Ne oldu
Mesele ne lütfen anlat
Noldu ki
Ne oldu ki?
Ne oldu
Kız ne oldu
ne oldu canım
Noldu ki anlat
Kız noldu
Noldu