Ben içimi dökücem yardım edermisiniz lütfen?

Öncelikle merhaba bundan tam olarak 13/01/2021 tarihinde bi kızla tanıştım ilk başlarda bir birimize tevafuk gibiydik sonra bi olay yaşandı ikimizin de suçu yok tabi haliyle onunla alakalı olduğu için etkilendi ilk başlarda iki sn mesajına geç yazsam kıyamet kopardı şimdi 6 saat yazmıyor niye yazmadın diyorum misafir var uyuyordum bugünün tarihi 05/08/2021 6 saat yazmama konusu dün yaşandı ben bağırdım çağırdım uyuyalım mı dedi çok uykum var dedim 6 saat uyudun uyandın uyuyacak bi insan yok yani geç bunları vs uyuduk biz bir birimizi hiç görmedik farklı şehirlerdeyiz kız babasını kaybetti cenazesine gitmek istedim olmaz dedi bayram da buluşacaktık olmaz dedi görüntülü konuşalım sevmiyorum istemiyorum bahaneler kesilmiyor resim at diyorum manken gibi pozlar vererek resimler geliyor normal selfie Çek diyorum hayır çekiliyosam değsin diyo kız 29 yaşında ben 26 yaşındayım ciddi düşünüyoruz ben oma deli gibi aşığım vallahi o yokken sanki dünyadaki herşey yasaklanmış bana haram gibi günah gibi geliyo yemek içmek dahil buna ya ben ona can olmaya çalıştıkça yok diyo niye yapıyorsun dediğim de sana değil herkese böyleyim diyo babam etkiledi diyo vs hep bi bahanesi var hep altdan alan benim sineye çeken benim derler ya yanan hep benim sadakat bendeyken dalavere hep onda. onda ise yaprak kıpırdamıyor. Vicdanım kalbim yok benim diyo elinizi vicdanınıza koyun söyleyin Allah için ne yapmalıyım nasıl bi yol katetmeliyim Allah’ınızı severseniz birini cidden sevmek cidden istemek çocukça sevmek bi annenin evladını dövüp sonra da anne anne diye ağlayan küçük bi çocuk gibi saf sevmek suç mu insan neden Kadir kıymet bilmez niye vefalı olmaz niye ben onu çok seviyorum vallahi billahi ne olur bi yardım edin bana kalbim artık ihaneti kaldırmaz çünkü çok kötü bi geçmişim var tabiri caizse iyi insanların ortak kaderi hep üzülmek üzülmek iyi insanlar üzülünce bile karşındaki insanı üzmez hepiniz Allah’a emanet olun cevaplarınızı bekliyorum 😔😔
Ben içimi dökücem yardım edermisiniz lütfen?