Arkadaslar nolur yardım edın sevdigimi dövdüm?

arkadaslar 3 senedır sevdigim cocuk var bana cok hakaret edıyodu bı gun evının onune gıttım kemerle vurdum insanların içinde kafasından asagi su döktüm kafede ondan sonra kafasına şişe firlattim numarasını yaydım arkadaslarıyla arasını bozmak icin arkadaslarının arkasından konusuyor gibi iftira attım konusmalarını shoplayıp arkadaslarına attım arkanızdan konusuyor diye bide dövdügü bi cocuk vardı cocugun darp edilmis fotogrrafı tek bende vardı cocukla ortak arkadaslarını buldum ona attım aralarını bozdum darp edilen cocugun babası da polisti cocugun babasının kulagına gıtmesını sagladım sanki fotografı yaymıs gıbı az daha davalık oluyodu

sonra iste taciz etttim yüzlerce kez aradım sonra bu bana hastalıklı dedı annem de ona o. cocugu dedi sonra babası isin icine girdi annem babasına pe--zvnk falan dedi sonra cocuga iftira attı annem babasına dedı ki senın oglun benım kızımı İzmir'e götürmüs falan aslında oyle bisi yok cocuk sinir krizi gecirdi sonra ben intihar ettım foto attım buna her yerden engelledi napmam lazim nolur yardimmmm

Arkadaslar nolur yardım edın sevdigimi dövdüm?