Arkadaşlar Sevgilimden Dayak Yiyorum Yardım Edin?

Öncelikle burada kimseye artistlik yaptığım falan yok kimse olayı yanlış taraflara çekmesin.

186 boyunda 96 kilo 2 yıl Vücut ve Krav Maga yapmış bir kardeşinizim. Sevgilim ise 165 boylarında maksimum 50 kiloluk ve hayatımda ağzından argo bile duymadığım bir kızdır. Ancak toplum içinde bana sürekli vurması benim onurumu kırıyor. Ona vur ya da ondan ayrıl falan demeyin kendisi dünyalar güzeli ve çok çok tatlı bir kız böyle falan :) . Şaka bir yana istesem onu alt ederim ancak biz bir bayanın saçının teline bile zarar veremeyiz. Hani tamam ben de onu sürekli gıcık ediyorum ve zevk alıyorum biraz gıcık bir herifim ama neyse:) . Sizden istediğim bana onunla nasıl konuşmam gerektiğini söylemeniz çünkü biraz odun biri olduğumdan kızlarla pek konuşamıyorum :)

Herkese şimdiden teşekkürler değerli kardeşlerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaw dayak yiyorum napcam ciddi ciddi şimdi kendimi çok gülünç hissediyorum :D :D
Bir zamanlar mahalle kavgasında herkesi yere seren adam şimdi kızdan dayak yiyor birader bu ne yaw. Hayvan gibi şey yapıyorsunuz ayı gibi dalıyorsunuz yaw :)
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kilo altından yumruklarını hissediyorum bir de zayıf ya yumruğu da küçük narkoz etkisi yapıyor. Yaw yemin ederim yukarda Allah var biliyor daha geçen gün 1 Bodyguardı barda yere yıktım adam kalkamadı.(Sonrasında diğer bodyguardlar gelip dövdü de çaktırmayın :D :D)
Arkadaşlar Sevgilimden Dayak Yiyorum Yardım Edin?