Tarz olarak tipik Türk kızlarından farklıyım saçlarım onlar gibi yanmış sarı değil lens dolgu estetik yok doğal güzelim
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Güzel miyim bilmem kendimi ovmeyi sevmem fakat bende sarışın renkli gözlüyüm ben değil ama etrafimdakiler çok şanslı olduğumu söyler bu arada kendini övüp duran insanlar genelde yamuk yumuktur bir yere yaz
Her sarışın mavi gözlü kızlar da güzel değil bil istedim:)))
Ben bunu iddia etmiyorum asko burada Adriana Lima gibi havalara giren sensin dikkat edersen ve genelde orta tipli veya çirkinler hep kendilerini överken güzeller yakışıklılar daha mutevazidir. bu yazılı olmayan bir kuraldır zira sosyal hayattada örneklerini görüyoruz burada kendimi begenmememe rağmen bana aklınca fazla havalanma sarışınsin diye demeye getirdin saldirdin
Bende diyorum ki her sarışın mavi gözlü güzel değil sen kendin ben sarışınım mavi gözlüyüm diyerek sinsiliğini belli etmişsin. Eminim köylü cırtlak mavisi gözlerin vardır her sarışın güzel olmaz
Valla kendi kendine kuduyorsun 💀🤦 kıskançlığı bu şekilde belli etme ben sana sadece mütevazi ol dedim. bana gelirsek kendimden örnek vererek aslında farklı vs olsanda ego kasıp durma mütevazi ol demeye getirdim. valla asko herkesin özenerek baktığı belime kadar saçlarım ve yeşil gözlerim var cırtlak değil normal.
Bende herkesten farklı olduğumu belirttim 🤷♀️ Bunda sorun nedir? Herkes aynı plastik estetikli doğal güzelliğim var
Ben kibirli insanları sevmiyorum irite ediyor.
her sarisin mavi gozlu guzel degil mi? ben daha once hic hem sarisin hemde mavi gozlu olupta cirkin olan birisini gormedim
Dolgu dudak kaplan tırnak cam cilt takıntın yoksa giderin iyi olur
Girmeden yorum yapamam belkide sallıyon
Maşallah sana o zaman
of neymişsin kız sen öyle subhanallah
İsrailli misin aq farklıyım ne dmk
İsrail ne alaka çocuk
E gel
Güzel
Gayet iyi
Helal knk.
GörmediğimiZ birisin
Hadi hayirlisi
Bakalım nasılsın 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini olduğun gibi kabul etmen ve doğallığını koruman harika bir öz güven göstergesi 🌟 Ancak başkalarını kıyaslayarak veya ötekileştirerek kendi değerini tanımlamak, zamanla ilişkilerinde yalnızlaşmana yol açabilir. Özgünlük, başkalarından farklı olmakta değil, tamamen kendi potansiyelini yaşamakta saklıdır 🧠 Kendini sadece kendin olduğun için değerli hissettiğin anlar oluyor mu, yoksa bu farkı sürekli kanıtlama ihtiyacı duyuyor musun? 🔍