Çok değişik biriyim sizce?

Adımı yaşımı memleketini yargilarimi begenilerimi hislerimi istediğim şekilde değiştirebiliyorum. Oyuncu gibi rolüme konsantre olabiliyorum. konuşma tarzim kelimelerim bile değişiyor. İki ayrı şahıs oluyorum. Gülme tarzim bile. Mimiklerim bile. Mesela aynı olaya, 2farkli kişi mış gibi yaklaşabiliyorum. Sonra astım ya da kalp ritm bozukluğu hastalığım yok. Ama öyle bir rol yapıyorum ki herkes inanıyor. Kendim ne istersem ne hissedersem ona inandirabiliyorum karşımdakini. Çok değişik bir kişiliğim var. Belkide değişik bir rahatsızligim var. Olmamış şeyleri olmuş gibi inandiriic anlatabiliyorum sırf isime geliyor diye. Olmadigini yalan olduğunu bile bile. Ben 2yil boyunca kendimden Ap ayrı bir kişi gibi yaşadım. Herkesi inandırdım. Nasıl mutlu isem öyle oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
İstedigim insani istedigim sekilde inandirabiliyorum. Mesela birinin benim hakkimda ki gorusunu istedigim sekile degistirmek icin bir olay bir rol birkac diyalog yeter oluyor. Mesela yarin gitmek istemedtim bir yer var, oda cok gitmek istiyor ne yapip ne edeip isteginden vazgectiriyorjm hemde haberi olmuyor. ya da benm hakkomda bir dusuncesi var ne yapip ne edeip istedigim yone yonlendiriyorum haberi olmuyor. Hasta olmadan hastalik taklidim cok iyi. Boyle
Çok değişik biriyim sizce?