31 yaşındayım, kendimi çok eksik ve başarısız hissediyorum, ailemi mi kendimi mi suçlamalıyım, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar üç sene önce yurtdışına geldim ama hiçbir şey beceremedim ne işim var ne başka bir şey bir kadınla yaşıyorum onun çocuğuna bakıyorum ama bana aylık şaka gibi yalıt veriyor. Hep burada yalnızlık çektim pek arkadaşım da yok. Sevgilim olsun sevgilim olsun dedim oldu onunla da mutlu olamadım çocuk uzağa gitmek zorunda kaldı işi için bazen ona hiç güvenmiyorum başka kızlarla görüştüğünü düşünüyorum bazen ona karşı içimden kızıyorum ilişkimize güvenmiyorum. Bazen benle pek ilgilenmediğini düşünüyorum. Sevgisiz büyüdüm bu doğru abilerim bana karşı baskıcı oldu vs iyi bir işlem beni kollayan destekleyen biri yoktu. Ama kaç yaşındayım hala bazen onları suçluyorum. Çok bedbaht hissediyorum hayatımı. Hiçbir şeyi iyi hale getiremiyorum. Başka iş bulmak istiyoruz ama hala oturumum hallolmadı

31 yaşındayım, kendimi çok eksik ve başarısız hissediyorum, ailemi mi kendimi mi suçlamalıyım, ne yapmalıyım?