Ezik bi duruşum var gibi dışarıdan vibe olarak ve sesimi de fazla çıkaramıyorum, insanlardan çok çekiniyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ezik bi duruşum var gibi dışarıdan vibe olarak ve sesimi de fazla çıkaramıyorum, insanlardan çok çekiniyorum
Cevap
6Cevap
Bunun neyden kaynaklandığını bul sence neden böyle dış görünüş mü işsizlik mi konuşma şekli mi belirle ve ona göre çözüm yolu izle
Arkadaşım hiç yok bu belki zamanla özgüvenimi düşürmüş olabilir
Neden peki insanlarla bağ mi kuramıyorsun yoksa insanlar seninle arkadaşlık mi kurmuyor
Bağ kuramıyorum
Bunun sebebi ne neden bağ kuramıyorsun
İçe dönük bir yapım var yalnızlığı daha çok seviyorum
Yalnızlığı mi seviyorsun yoksa insanların seni üzmesinden kırmasından veya seni gerçekten sevmemesinden mi korkuyorsun
İkisi de
İnsanları tanımaya dene ve arkadaş olmaya çalış şöyle düşün ilaç kullanmak istemeyen bir hastayı iyileştirmek için de uğraşmazsın arkadaş canlısı olursan bağ kurman ve onların da senle kurması daha kolay olur
Kolay kolay geçmez bu ya bir sürü parametre var. Buradan tek mesajda anlatmak da imkansız maalesef
Herkes çok güçlü gibi geliyor
Biraz sesini gür çıkarıp kendini ifade edince susuyorlar ama onu da her zaman yapamıyorum
Biraz dış görünüşe göre yargılayıp davranıyorlar
Yaşadıklarımı burdan birine anlattım benim başıma gelmz tabi ben çocuk değilim dedi
Aslında biraz da yapım öyle evde ailemin yanında rahat olduğum ortamda bile sınırlarımı olay anında çizemiyorum ya da belki o an manipüle olup onun yaptığının ayıp olduğunu anlamıyorum , üstünden 1 ay sonra aynı konuyu açıp anlatınca da sen ruh hastası manyak oluyorsun insanların gözünde, ama bu durum dışarıda biraz daha fazla oluyor sınır çizememe durumu
Ortam kurup insan tanıdıkça gelişen bir şey vakit ister
Sanki duruşumda bir eziklik var gibi geliyor biraz fazla zorbalandım geçmişte
Allah herkesi özgüvenli yaratsaydi öz güvensizlik nedir bilinir niydi o da sana patladi aman sabret bu bendede vardi
Düzelmek istiyorum benim günahım ne dışarıda herkes çok güçlü gibi geliyor
Öyle zaten? Senin gibilerde var sakın unutma dua ette elin ayağın var ya olmayanlar
Ya tabi tabi en ufak bir atik davranmanda hemen siniyorlar
Neee
Evet, benim korkaklığımdan güç buluyorlar kendi güçlerinden değil
Aynen öyle çok doğru dediniz
İnsanlardan uzak durabilirsin
Dış görünüşe göre yargılıyorlar zayıf bir görünüşüm var sanırım
Yanina stajyer al
Fiziğin nasıl peki güzel misin boyun kilon nasıl
Spor yapıyor musn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıya verdiğin bu algı tamamen zihninde büyüttüğün çekincelerden besleniyor. Öz güven, hissetmeyi beklediğin değil, davrandıkça kazandığın bir kas gibidir. Dik bir duruş ve net bir göz temasıyla başla; beden dilin zihnini ikna etsin. Ses tonun ise hak ettiğin alanı talep etme aracın. Kendi değerini başkalarının gözünde aramayı bıraktığında o çekingenlik yok olacak. İnsanlarla iletişim kurarken seni en çok kilitleyen düşünce tam olarak ne? 🧠✨