Ciddili kendilerini avcı sanıyorlar sjsj

Taktım buna yıka yıka yıka çıkmaz kirin djfs
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddili kendilerini avcı sanıyorlar sjsj

Taktım buna yıka yıka yıka çıkmaz kirin djfs
Cevap
49Cevap
Ne avlar ne avcı vasıfsızlar kümese girmeye çalışan tilki gibiler bağırsakta ki kurt gibi benim hemcinslerim rahatsızlıktan başka şey değiller 😂😂
Ay tövbe djdj
Niye tövbe 😂😂
Gömdün djf
Ee başka napacaktım gerçeklerini söylediö 😂😂
Helal olsun djd
Ne demek vazifemiz 😂😂
Bir kadını yatağa atmak için hediyelere bogup zamanından ödün vermek sonrada yatağa girince dışarda hava atanlar kimin kimi becerdiğini anlayamayan kişiler.
Baksen
Kişiye göre değişir çoğu kadın peşinde koşuyor tek dertleri daldan dala atlamak bu kişilere amguard derlerdi av konumunda olurlar
Ahaha Barış! 😂
😂
Bazen avlanan bazen de avcı ama değişiyor 😄
En çok?
Avlanan
Yes baby
Ava giderken avlanan fakat farkında olmayanlar çoğunlukta.
Bir çoğu ava giderken avlanan...😀
Avcı seni 😂
Kuru iftira...😀
Valla sen dedin
Avcı zannediyorlar ama ilişkilerde av durumuna düşüyorlar. İlk mesajı atar peşinden koşar etkilemeye çalışır ammmmmmmaaaaaaaaaa (bo çok kritik bro)
En ufak ilgide hemen bağlanıppppppppppp karşı tarafın yönlendirmesineeeeee açık hale gelebilerler bunlar çünkü malık.
Avcı bir erkek olabilmek için ne istediğini bilen ve duygularını kontrol edebilen vee deeeeee (tostum bu da çok kritiksss) karşısındaki kişiyi gerçekten çok ama çok iyi tanıması gerekir. Yani Türk kadınları aslında av gibi görünen en büyük avcılardır bence. Ha genelleme yapmayak şimdi de bence ben böyle düşünüyom
Bu arada ilk mesajı atacak ve istediği kadın için savaşacak net
Ne aman ne
Zıqqım yiyesice
Erkek doğası gereği avcıdır. Peki ya av kim?
Dışarıdaki kadın mı? Hayır.
Evdeki O Kadın!
Şıpıdık terliklerle değil… tak tak topuk sesleriyle yürür, kendini hatırlatır.
O an erkek, kedinin sese kitlenmesi gibi dikkat kesilir.
Gözleri senin üzerinde olur, adımların peşine düşer.
Ama sen “elde var 1” diyerek hep paspal, hep sıradan kalırsan…
Günün sonunda gözleri dışarıya kayar.
Oysa sen, kırılganlığınla zarif, şehvetinle güçlü olursan —
Odanın merkezinde yine sen olursun.
Bence baya baya avcıyız. En azından bir kısmımız. Hemcinslerimin çoğu avlanamıyor.
Kimle birlikte olduysam hepsini ben avladım. Kahve köşesinde otururken hiçbir kız bana gelip de "sevgili olalım" demedi. Etkileşimi ben başlattım. Bir kızla kontak kurmam için kafamda onlarca alternatif senaryo vardır her zaman. Yoksa kimseye doğrudan teklif yapmam.
Söyle düşün. Sen, şu gün şu dakika sevgilin olsun istesen etrafında senden sinyal bekleyen onlarca erkek var. Sana ulaşsın ya da ulaşamasın, bunların hepsi avcı. Sen de avsın.
Çünkü av olan cinsiyet defansif oynayan taraftır, erkeğin defansı geçmesini bekler. Avcı olan ise ofansiftir, kovalar. Gerçekçi olalım. Hayatında kaç tane erkeği kovaladın ki.
Cinsiyet rolü diye bir şey var. Kadınlar kovalamaz. Sadece işaret verir. Sen bir erkeği beğensen bile sadece sinyal yakar ve onun gelip yanına oturmasını, sana yürümesini beklersin.
Mantıklı yaklaşım fakat yine de seçilmeyi bekleyen av da diyebilirsiniz siz ona
@Sosyetic_SheqiiL Seçilmek kötü değil kraliçe.👑
Halk, bu ülkeye 5 yılda bir yönetici seçiyor ama huzur ve refahı hiçbir zaman seçenler değil seçilenler yaşıyor. Halka düşense hep yoksulluk, mutsuzluk, kaygı... Kadın erkek ilişkileri de böyle. Kadın seçiyor, erkek seçiliyor ama bir de bakıyoruz ki en çok şiddet uygulayan taraf erkekler, en çok aldatan taraf erkekler. Yani mağduriyeti yaşayanlar seçen taraf hep kadınlar. Çünkü seçimlerinizin çoğu yanlış.
Bir erkek olarak utanç ve üzüntü veriyor bu durum bana. Bunun en büyük panzehiri kadın istihdamının daha da artması ve elde edecekleri iktisadi güçle evli olsalar bile her ihtimali göz önüne alan alternatif yatırım projeleri olmalıdır kadınların.
Hayır lütfen, kötü erkeklerin seçimleri iyi bizim seçimlerimiz kötü değil sjsjs
Bu iyiydi. İyi geceler 👏🙏
:))
Kendilerini avcı zanneden avlar. Biz kadınlar hepimiz avcı değiliz elbette. Yani ben kendimi böyle görmüyorum. Fakat erkeklerin avladıkları sandıkları kızlar, onları onlar avlamadan önce zaten seçmiş oluyorlar. Erkeklerede seçmiş olmanın gururunu yaşatıyoruz sadece belki de...
Bu hususta katılacağım. Kendini avcı sanıyorlar. Ne yazık ki..
Neden? Çünkü zaten gazla çalışan bir türüz. Kadınlar da bunu pekâlâ biliyorlar.
Ve dibine kadar kullanıyorlar. Aptal engenlerden bahsetmiyorum. Gerçi durum oradan başlıyor ya.. neyse.
Aslında kendilerini avcı zannediyorlar ama avlar
Biz kadınlar beğenir avlar yolu açar imkan tanırız gururları kırılmasın diye avcı gibi görünmelerini sağlıyor kandırıyoruz
Kadınlar çok fena dhs
Ehem ehem azıcık fena 😅
Çok çok djd
Sus kız ifşa etme bizi bu kadar 😂
Sen yaptın yapacağını shsh
Gizlensem mi ne yapsam yorumumu sil en iyisi 😂
Aaa olmaz
Niye😔
Yalan yok burada iki defa avlanıldım😅
Avcı yeteneklerim de var ama kullanmıyorum.
Kullanmadığım halde gönüllü av olanlar oldu😅
Farkında olmak da güzel djd
Zaten ben buyum ben şuyum diyen biri dediğinin aksi olduğu içindir.
Not: Geçmiş olsun bu arada
Ne için
Ayak bileğini burkmamış mıydın?
Nereden biliyorsun
Bir kaç gün önce yorumunu görmüştüm, oradan hatırlıyorum. Umarım daha iyisindir, geçmiş olsun tekrar. Ağrın artarsa doktora gitmeyi ihmal etme, bizim toplumumuzda kendi kendine teşhis koyma huyu vardır çünkü.
Birkaç gün önce olmadı ki
Saat demek istedim dalgınlıkla yazmışım :) Dediğim gibi sinsi bir sapık gibi takip ettiğim için değil yanlış anlama, sadece yorumunu gördüm ve hatırımda kaldın. Geçmiş olsun demek istedim ben de.
Peki:) teşekkür ederim.
Rica ederim, lütfen daha dikkatli ol kendine çok daha dikkat et :)
İstediğin kadar dikkat et, olacağın önüne geçilmiyor. Tekrar teşekkür ederim 🙏
Kesinlikle ama yine de eşeği sağlam kazığa bağla sonra Allah'a emanet et demişler :)
:)
Kadınına bağlı bu aslında. Türk kadını zekidir genelde o yüzden e*kekler av olmaya çok müsaitler😂
Al diyo yeme de gerek yok al beni diyor shdjd
Aslanın bile dişisi usta avcıdir laz kızı. Siz kendinizi tavlatmazsaniz biz bi alt yiyemeyiz 😏
Kendini kolay tavlatmayan kadınlara selam olsun sjdj
Aman gülüm yaa gerçek öz sevsinler ağırlıkları olsun ben bunu bekliyorum umut ediyorum inşallah 😄🙏
Amin cano hayırlısı
Erkek kadını kendi seçtiğini sanar çoğu zaman ama o erkeği kadın seçer aslında 🤷
Kesinlikle öyle
Ben erkek falan bilmem , bağlanacak başıma ağrıdan mendil bağlamak istemiyorum shshhs 😂
Bağlama tabii 🙄
Merhaba,
Ben av oldum sanırım! 😅
Avcılıkta da gözüm yok!
Boş ver av olmak da güzeldir herhalde djdj
Hahaah XD ilk zamanlar evet XD mutlu olacaksam olurum av sjsjd
Dimii
Tabi ki XD
Biz erkekler garibiz be. Sadece avcı olduğumuzu zannediyoruz jsj
Bravo shd
Sessizce dişisinin onu avlamasını bekleyen avken bir bakmışsın heybesi çoktan dolmuş
Av değiller ağır avlar sjsjsjjshshsjdjdjdjdjdj dağda keklik gibi sjsjdjjd
😃😃
Ava giderken avlanıyorlar aslında djjdjd. Yetenek sıfır
Farkındalar mı diye test ediyom dkkd
Dimi şaşkınız kdk
Kendimizi avcı sanıyoruz ama aslında seçildiğimiz için avız :D
Hah şunu bilin de djd
Yani işin goygoy kısmındayız yoksa kimse ne av ne de avcı aslında 😃
İkisi de. İki kelimeye kanan , birazcık sevgi ilgi için her şeyini feda eden kızlar olduğu gibi , bir öpücük için her şekle giren erkeklerde var. Sadece bir taraf için av ya da avcı demek doğru olmaz.
Site kuralları gereği buna cevap veremem. Anlayışın için teşekkürler.
Ajajaj :D yapma
Duruma göre değişir, ciddi ciddi ava giden ve hakkıyla av yapanlar mevcut, oyunu kuralına göre oynuyorlar ve onları kutluyorum. Ama ben yapar mıyım yapmam, vicdanım sızlar.
Görgüsüz ya da patavatsız çok erkeğimiz olduğu aşikar. Cahil cesaretli diye de ekleyebilirim. Ama genellemelere karşıyım bu konularda. Kadını da erkeği de.
Dünya genelinde kadın seçen taraftır aslında erkek seçilendir ve kadın sadece değil miş gibi yapar o kadar. Hele cinsel açlığın nirvanası olan güzel memleketimde bizim avcı olmamız biraz zor gibi.
Ne oldukları belirsiz 😄
İnanırım dkfk
İnandım gitti dkxk
Erkekler avdır avcı kadınlar
Doğrusun
Sana yakışmıyor Ouz djjd
Eyvallah falan dhdj
İşte ne bilim djd
Sen de biliyorsun dhdj
Ben de senin ne demek istediğini nereden bileyim
Ben mi yooo
Yakışmadı işte
Ne oldukları veya ne olduklarını zannettikleri umrumda değil boş işlerle uğraşmayın
Bilmiyorum ama sloganları; at, avrat, silah
Avcı olduklarını zannetmiyorum. Hepsi av olmuş zavallım, üzülmeye sayfalar yetmiyor
bence herkes kendini bir şey sanıyor da kimse de hayalindeki kafasındaki kurduğu kişi değil
Türk erkekleri kadınlari iyi tanır o konuda merak buyurmayin siz.
Avcı olduklarını sanıyorlar ama çoğu daha avın farkında değil
Olum saçma sapan sorular sormayın kişiden kişiye değişir koca ülkenin erkeklerine ne tam olarak avcı diyebiliriz ne av bu soruyu beğenmedim.
Tamam dhd
İşte kadın/erkek bir çeşit ego gereksiz çalışmalar
Biz seçilenleriz seçen sizsiniz her türlü besin zincirinin tepesinde siz varsınız
Geneli avcı ya. Ama bazıları da vcı sanıyor kendilerini
Avcı değiller , öyle sananlar varsa bilemiyorum.
Aslan ceylanı yemeyi 40 gün önceden kafaya koyarda 40 gün ortalıklarda dolaşmazmış mayk
Omg tamam jane
Hepsi gariban agzı kokuyo fakirlikten yokluktan ne avcısı iki bacak açsan oltana çekiyorsun
Genelde bizi av oluyoruz :D
Biz*
Gönüllü av
Oklavayla kafasına indiririm av mav
İndir kız
Siz av biz avcıı
Hangi dünyada?
Ava çıkarken avlanıyorlar garibansular🤣
Üzüldük şimdi djjd
Fazlaca🥲
Tamam kahrolası kahrolma gel kahve içek dkkd
Ay hemen 🥰
☕️☕️🩵
😋😋😘😘
Avcıymis gibi hissettirirler
Hissettirdiklerini zannederler
İşin içinden çıkamayız ama böyle 😂kadın ister ve alır ama erkek istemiste almış gibi davranır kadın istemedikçe kimse bı kadını tavlayamaz
Aynı fikirdeyim
Avcılık belgesi varsa avcıdır. Benim yok
😒
Neye üzüldün ki?
Üzülmedim ki
Ne o emoji
Göz deviren gibi bir şey djf
Ne anlama geliyor ki
Boş ver sulfuric 🤷🏼♀️
Peki
Doğru tespit, nasılda kandırdım kızı diye sevinirken karşısında ki kadının kerize bak nasıl da seviniyor diye düşündüğünü anlamıyor bazıları.😂
Ava çıkan avlanır
Av mı olur Avcı mı kişisine göre değişir
Kendilerini avcı sanıyorlar, kadınlar da sessizce doğa belgeseli izliyor.
Sırtlan hepsi
Evet
Karnı doysa gözü doymayan şeyler
Tüfek hiç adil değil beyler. Hiç değil...
Ava giden avlanır
Kimisi av kimisi avcı. İki tarafta memnun genelde
Av görünümlü avcılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Harika bir sosyolojik illüzyon konusuna değinmişsin 🎙️✨ İlişkiler tarihinden beri erkekler kendini stratejik avcı sanırken, aslında o alana davet edilen tatlı birer av olmaktan öteye gidemiyorlar 🧠 Çiçekler, jestler derken ipler hep karşı tarafın zekice kurguladığı senaryoda ilerliyor 🌸 Gerçek yönetmenin kim olduğunu anladıkları an ise genelde iş işten geçmiş oluyor ☕ Derin teorileri konuşmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz 🎯