Size göre türk erkekleri genel olarak abaza mı?
Piss off Gizli!
Piss off Gizli!
ya nabaza degılde yaklaşmayı bılmıyorlar sankı gozumuzun ıcıne bakıyolar kendıleırnı kaybedıyolar guzel olman ya da cırkın olman gerek mıyo bunun ıcın bı tuhaflar ya kultur hıc yok bı kac kızla yattıysan kendılerını populer sayıyolar kıtap okumuyorlar konusmayı bılmıyorlar parası varsa herkes onlara bakar havasındalar karsına alıp ıkı sohbet edemıyon
Tam aklımdan geçeni yazdın :)
böyle düşünen milyonda bir araba deyince kızların ağzı düşü
yor
Yalan söylemeyin şimdi adam haklı geçen kızın birine ara ba çarpacaktı dikkatli ol dedim çarpacaksa mercedes çarpsın boşver dedi lafta hepiniz kültür düşkünü falansınız yok öyle bişey en iyisi geç onları sen :D
bence deyiller sadece diyer devleteki erkekler herşeye çok fazla doymuşlar
bir cahillikle daha karşı karşıyayız. Abaza kelimesinin kuzey kafkasya'da, abhazistan'da yaşayan, çoğunluğu hıristiyan olan halktan müslüman olanlara türkiye'de verilen ad dan başka anlamı olmadığını belirtmek isterim. Böyle bilip bilmeden insanların ırkına hakaret etmek gerçekten çok manasız ve terbiyesizce bir davranıştır.
Bunun turklukle alakasi yok gunde milyonlarca sperm uretiliyor vucudumuzda bosaltma icin secici olamyo problem o:) bayanlar secen durumunda burda en iyi
Geni. Sonuc olarak hormonlarin sucu turkluge ve erkekge atmayin yazik boyle kabul etmek lazim :))
Cevap
43Cevap
Hepsi icin demek doğru olmazzz
türk erkeği diye neden ayırıyosun ki, bu işi sevmeyen erkekmi var sence, ya da amerikan erkekleri daha mı masum sence...
İskandinav erkeği denen bir şey var
Ekvatora doğru gittikçe o ülkenin erkeği boktanlaşıyor evet
daha ne kadar kötüleyeceksiniz bakalım türk erkeklerini yabancı erkek aynı şeye yapsa seksi olur türk erkekleri yaptımı abaza biraz sahip çıkınya insanıza ya
Önemli bir kısmı öyle ancak kızlarda da bir gariplik var. Kültürel nedenlere dayanıyor diyeceğim ancak 60-70-80ler zamanlarında insanlar daha rahattı gibi geliyor.
Türk erkeği değilde Türkiye erkekleri demek daha doğru, biz türkler abaza değiliz, denızde kum bızde kız. Kızlar ne kadar bunu kabul etmek ıstemesede...
Herkezin içinde büyük bir şehvet yatar.Bunu ne kadar deşarj edemezsen o kadar abazalaşırsın normaldir yani.Burası müslüman bir ülke herkes deşarj olamıyor.
erkekten anlamam ama erkeğinde kadınında abazası her zaman vardır ve olucaktır. ama erkeğin abazasından çok kadının abazası çok kötüdür.
Kendine hakim olan kişiler ve Onun günah olacak ve Cennet Cehennemi düşünen kişiler için geçerli degil.
Evet maalesef abaza. Şahsen ben öyle değilim. 70 yaşındaki adam 20 lik kızların totosuna bakıyo
Söylerdim
al sana cevap :D ;)
Cinsellik bölümüne bakınca görebilirmisin her konu altına ''Slm tanışalımmı güzelim vs'' mesaj atan var :D
:D
Evet abaza. Ama kızları da rahat durmuyor adamlar ne yapsın.
Genlleme yapmiyom ama evet abazalar çok var bizde malesef
cevap veriyorum, genelleme yapmak doğru değil ama evet abaza çooook. hatta çoğu abaza.
böyle genelleme yapmak tamamen yanlıştır ama :D abazayız .d
cinsellik, avrupa ülkelerine göre ülkemizde kültür farkından dolayı biraz daha kapalı durumda kaldığı için böyle bir abazalık söz konusudur
kesinlikle
dünyadaki herkes abaza.Bizde tabular olduğu için daha belirgin görünüyor.
Ama yeter. Beyler kendinizi gösterin. Bu kadar da olmaz ya. Bizi ne hale çevirdiniz ya? Asıl siz kendinize bakın, bir gün onun kolunda yarın baskasının kolunda.
Erkek bizim dediğimizi yapar :D
ilk bakışta evet..
ama sonrasında kusura bakmayın ama kızlar siz abaza oluyosunuz..
ilişkinin devamında..
Hepimiz abazanız ve çok mutluyuz
elimiz fermuramızın üstünde sürekli
her kız görüşümüzde haşırt haşır kaşıyoruz :D
biz abaza olabiliriz ama bizden daha abaza kızlar var
Tanımına bağlı...
"Abazalık seksi sevmek ise, ben dört dörtlük abazayım"
Evet çoğu abaza, facede okey oynarken bile kızlara yazan abazalar var sen düşün..
Kuruların yanında bizide yaktınız hayırlı olsun.
cevap vercemde korktum valla erkekler hücum etmiş soruya :D
Hiç bişi yapamazlar :)
Diyelimki abaza kizlarda bir yerlerinde milli servet var saniyolar
Türk erkekleri Abaza olamaz. Çünkü Abaza'da bir millet. Abazan olabilirler ama hepsi değil.
Kızlar kuyruk sallamasa erkeklerde abazalık yapmaz yanlış anlamayın tüm kızlara demiyorum ;) :D
evet kendini sunmaya gayretli vucutlar bu hale getirdi.
Geneli evet
cut.
Bakış açısı :) Bana göre abaza kızların yüz vermediği , kız ortamı olmayanlara denir :) Ve evet çoğunluk öyle malesef :)
kişiye göre değişir açıkcası hepsi abaza olacak diye bir şey yok
pardon da abazalık dediğin kavram cinsiyete göre mi oluyor? nedir bu erkeklerden alıp veremediğin.
Yok canım ne abazası...sadece birazcık beyinleri fermuarlarına takılmış o kadar :))
Kesinlikle evet!
Eksileyin eksileyin şahsi bişi demiyoruz sonuçta genel konuşuyoruz;)
Ben artıladım şimdi :)
Sağol :D
+1
Fazlasıyla , Yüzde olarak ele alırsak % 85 diyebiliriz herhalde.
Bende KS'nin en ucuz kizini soracagim, ilk adayimsin.
Sana mi soracagim! Abartmaymis...Isine bak.
He canım he
Su sitede yazdiklarini disaridan cevirdigimiz yuz kisiye soralim, 90'I bana katilmazsa ozur dileyecegim.Malum meslekte rutbe olsaydi General olurdun.Basarilisin anlayacagin.Simdi ergen tiyatrona devam et.
Heee doğru
Valla okumuyorum bile yazdığını :D
Ewet Genelde Abazadır ama sakın benim öyle olduğumu düşünme :D
Türk kızları KEZBAN mı?
ohooo hemde çoook ne sandın.
yooooo değil kimdemiş
Hepsi değil bazıları
Kusura bakmayın ama kızlar çok düzgün değil
bölge bölge değişiyor bence
neden yardımmı edeceksin
Genelleme yapmam, her millette abaza vardır elbet
İhtiyac meselesi o bakima