KURTLAR, EŞİNE SADIK VE YERYÜZÜNDE TEK EŞLİ OLAN TEK HAYVANDIR. Hayatta tek eşli olan, eşine sadık kalan bir başka hayvan yoktur. Bir kurdun eşi ölürse bir başka kurdu eş olarak seçmez. Aile kavramına önem verirler. Eğer bir kurt yaralı ise diğer kurtlar ona yiyecek taşır. Ayrıca kurtlar yavrularına karşı da çok düşkündür. Yeryüzünde tek eşli canlılar olmaları ve sonuna kadar eşlerine bağlı kalmaları onların ne kadar sadık olduklarını gösteriyor.
KURTLARIN PRENSİPLERİ VARDIR ! Kurtlar zeki ve temiz hayvanlardır. Asla leş yemezler. Eşlerine sonuna kadar düşkün olmaları, tek eşli olmaları ve ölen eşin ardından başka bir kurtlar ilişki yaşamamaları onların sadık olduklarını göstermekte.
Kurtlar, eşlerine karşı Türk erkeklerinden daha sadıktır.
Türk erkekleri, eşlerine karşı kurtlardan daha sadıktır.
Türk erkeği mi sadık olacaktı? Tabiki itler köpekler daha sadık.. Şimdi kimse atlamasın görüşüme yorum yapmasın eksinizi verin çekilin.. Benim gözümde şu köpeklerin kurtların değeri daha çok... Sadakatte de üstün olduklarına eminim. Türk erkekleri abazalıkta çığır açan varlıklar. Sapkınlar %98inim gözü dışardadır kesin Yorum yapanı siliyorum
Keşke Türk erkekleri diyip bir ırka bağlamasaydın. çünkü çoğu Türk erkeği sadıktır çoğunun da sadık olmadığı gibi. O yüzden kurtlar çok daha iyi bu konuda 🙂
Evet çok güzel bir özellik ama bu konuda tek değiller angut kuşuda aynı özellikleri taşır göçmen bir kuş olmasına rağmen eşi öldüğü zaman her yıl eşinin öldüğü yere tekrar gelir ve ölene kadar kendisine başka eş bulmaz.. araştırsak belki başkalarıda çıkar...
Erkek yapısı gereği çok eşlidir tek eşlilik zırvadır ancak tercihen tek eşli hatta eşsiz takılınabilir. Kadın yapısı gereği ilişki kurduğu erkeği mahfetmeye çalışacaktır %99 u öyledir az veya çok yapar bunu ayık olun ;)
Kurtlar ve Türk milleti tarihten bu yana asildir ve sadıktır. Lakin günümüz ülkemizde eğitimde kalitesizlik ve her alanda yetersizlik bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Ülkelerin yönetimlerine bakıldığında toplumsal farklılıklar da ortaya çıkacaktır.
Türk erkeği, alman erkeği vb diye bir ayrım yapmak bence çok saçma. Şöyle saçma. Bu aldatma olayı kişinin karakterine bağlıdır. Karakteri bozuk, ş*rfesiz, p*zevenk tipler her boku yapar. Türk erkeklerinin arasında sadık, tek eşliliği savunanlarda var.
Tek sadık hayvan yanlış bir açıklama olmuş ama Türk erkekleri diye bir ayrıö daha da yanlış olmuş çok şükür Türk erkekleri kadar sahip çıkan fazla ırk yok zannımca..
Bazı insansı varlıklar Türkiye'de yaşayan her erkeği Türk sanıyor. Her kadını Türk kadını sanıyorlar... Ben Türk değilim, bilemem sadık mı değil mi... Ama benim gördüğüm Türkler kendilerini övdükleri kadar başka Türkler yeriyorlar. Ya kendini översin ya da başka birini bireysen olarak yeresin. Ama bize ön yargıyı sever ve toplumca suç atmayı seven biriyiz. Sorsan hiç kimsede ön yargı yok. Ama sorudaki cevaplara bak şimdi kendi ırklarını yeriyorlar... Garip insan oğlu... Rahatsız verdiysem özür dilerim. Sinirlendim biraz...
Kurtlar tek eşli tek hayvan değildir. Kuğu var, kartal var hatta kartallar baya romantik olur gökyüzünde yaptıkları dans vardır daha çok var fakat aklıma gelmiyor.
Erkeklerin çoğu yapmaya gelince her boku yapıyorlar. Niye zorunuza gidiyor gönül ile aldatmasaniz biriyle yatıp aldatiyosunuz. Ha doğru ya siz onu aldatmadan saymiyordunuz. Kurtların boku olamazsınız çoğu erkek Kıyaslandığınız için sevinin bile.
En İyi Cevaplar