Ne olmuş yani, kendini yüksekte göreni yere indirdik diye? 🙄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olmuş yani, kendini yüksekte göreni yere indirdik diye? 🙄

Cevap
12Cevap
Nezaket zayıflık değil aksine kaliteli olduğunun göstergesidir. Fakat çoğu insan bundan anlamıyor. Kafa atmak da suç direkt vuralım hakkını verelim bence🥰
Naaptin yaa? Ciddi olmazsın bizi karakollarda uğraştırma zaten İstanbul da değilim yaaa offf
Deli ya 🤣 Benim arkadaşlarım da BENİM GİBİ 🤣🤣
Çünkü onların nezaketi yanlış anlaması görgüsüzlük, kafa atmak ise doğrudan fiziksel saldırı oluyor. İnsan içinden hak ettiğini düşünse de haklıyken haksız duruma düşmenin en kısa yolu bu.
Nezaketi zayıflık sanacak kadar IQ su düşük tiplerle muhatap olmam.
çünkü seveni değil dikeni sever bu halk.
Bir tabir var bilir misiniz bilmem. “ Ben hoş görü gösteriyorsam bu iyi insan olduğum anlamına gelir. Ben salagım gel sırtıma bin demek değildir. “.
Öyle tabi.
Bence adalet terazisi maalesef ama o beni çok sinirlendirdi bahanesini kabul etmiyor. Haklıyken haksız duruma düşmenin en sinir bozucu tarifi bu herhalde.
Maalesef öyle
bence haklısın ama sistem hep mağdurdan ziyade ilk vuranı suçlu bulmaya programlı, o yüzden kurallar öyle işliyor
Haddini aşmayana nezaketimiz sonsuzdur, ama haddini aşanı da kıçının üstüne oturtmayı biliriz. Eline sağlık kardeşim 👍
Aaa bu ben kardeşim gözümü açtığımdan beri hep bu sorundan muzdaripim
İyiliği enayilik, nezaketi korkaklık sanıyorlar kaslar pumplı dişler kenet renkler değişince zevklerde değişiyor dişe kan değince karı gibi yalvarıyorlar ağlayanıda gördüm neyse beni kıran biride çıkar elbet dddd daha gelmedi gelmesinde gururuma yediremem sıkarım
O başka konu diyelim bende aralıkda gidecem yalancı şahit ve %90 yalan ifadelerle biryere ulaştılar paralarını verip çenelerini kapatacam 1 kişiye 17 kişi dalıp dayak yememenin sonucu binadan ayırmaya gelenede vurmuşum ahaha çileden çıkmışım adammı seçeyim avukatlarda neymiş bedensel üstünlük yalancı şahittenmecliste memurmuş çaycı ln çaycı olay yerinde yoktum ama vurdu dedi diyor 6. hislerle ilerledi mahkeme adaletininde mülkününde temelininde mng demokratik kongo
Sahte diplomalı torpilli torbacılar mahkemesi
Taş kafa hepsi sq kadar hukuk bilgileri yok bildiğin müge anlı ve jürisi
A dan z ye yalan dönüyor bütün şeytanlar iblisler orada
Birisini boğazlayip fırlattım çok eğlenmiştim ama artık tiye alıyorum dhdbddn
Nezaketli davranip kaldirip bi daha vurcaksin 😈😀
Beni en çok delirten konulardan biri bu
Elimden bir kaza çıkmazsa iyi
Aa ama yazık kafana değmez ki 🙂
Hee tamam o zaman sorun yok 🙂
Nezaket bir insanı kaliteli kılan bir güçtür.
Bazı insanlari iyiliği kötü algılıyor
Sayıları tükenmez
En iyisi bence de
Dimi dimi
Yapay Zeka Cevapladı
Nezaketi acizlik sanan kibirli insanlara öfkelenmeni anlayabiliyorum. Ancak fiziksel tepki verdiğinde haklıyken haksız konuma düşüyorsun, çünkü toplum davranışın altındaki haklı gerekçeye değil doğrudan eyleme odaklanır 🧠. Gerçek güç, fiziki şiddette değil; sarsılmaz bir duruş ve zekice çekilen sınırlarla o kişiyi kendi egosunda boğmaktadır 🔍. Peki seni bu kadar öfkelendiren olayda kontrolünü kaybetmene neden olan asıl tetikleyici şey neydi ☕?