Merhaba,
Kusurunu örtmek için kapı kapı dolanır, başkalarını kötüler misin¿

Merhaba,
Kusurunu örtmek için kapı kapı dolanır, başkalarını kötüler misin¿

Suçlu olan insan her zaman yaygara koparır, açıklama yapmaya çalışır, ordan burdan ulaşıp tekrar yalanlarının üstünden geçmeye çalışır ki haklı olanı önceden ezmiş olsun hiç bi zaman kusurunu görmez çünkü onun dünyada olması bi kusurdur anlatabildim miii 🤪
Karşısında iletişimi kuvvetli biri olan kimse kendi kusurunu görmezden gelemez, yedirirler adama o kusurları. Suçsuz olan kimse de karşısındaki o tavırdayken susmaz.
Eğer tek bir taraftan ses geliyorsa, diğer taraf susuyorsa yoğun kusurludur sessiz olan.
Kendimle alakalı da, karşımda rahatsız olduğum bir durumda anlık olarak dile getiren biri olduğum için yaygara koparacak hale düşmem 😅
Niye dayanıyorsun ki 🤷🏻♀️
Tişikkirlir spaydi ajdjfk
Kendi kusurunu görmeyenler başkalarının kusurunu eleştirmeye bayılır. Kıskançlık bunun en buyuk sebeplerinden Insan önce kendi kapısının önünü süpürecek sonra komşusuna laf etme cürretini gösterek
Aynen öyle.. Ayıp denen bir şey var.
En sinir olduğum insan tipi ve bir zahmet benden uzak olsunlar.
Kim ne yapmış etmiş zerre umrumda değil.
Kendi kabahatimi örtmek için ona buna b*k atmam.
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
5Cevap
Bin kişiyi getir içlerinden kusurunu gören belki bir kişi çıkar ya da çıkmaz genelde kimse kendi kusurunu görmez dürüst insan olmak zor
Kendi kusuru ortaya çıkmasın diye olabilir mi? Kendi kusuruyla hatasıyla orada hissettiği o suçlulukla baş edemediği için başkalarını suçluyor, yaygara koparma gereği duyuyordur. 😃
Kendini kandırır istediğin kadar bağarsın çağırsın.
Sesleri ne kadar fazla çıkarsa kusurları daha bir görünmez olur sanıyorlar muhtemelen
Ben kimseye taş atmayı sevmem, kimse bana taş atsın istemem diyebilirim , yayragar mı bilmiyorum
Kendini haklı çıkarma çabası nolsuun 😹
Örtmek için haa haa😄insanlar ahh insanlar🤭
Çok kötü bir durum ya böylesi iğrenç insanlar gerçekten var yani
Kimseyi kötülemedim ama kötülendim
Yoktur öyle huylarım.
Benlik bir davranış değil
Suçlu olduğunu bilip kendini ispat etmek için
Çünkü onlar mükemmeller.
Bazıları böyledir işte
Bende anlayamıyorum
Benlik değil hiç
Haklı olmak için haksızlık gerekiyor onlara