Ya her gün, günde en az 2 defa yemek yemek çok fazla vakit harcıyoruz buna ya. Ben sıkıldım artık yemek yemekten. Bana çok gereksiz, çok zaman çalan bir şey gibi geliyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya her gün, günde en az 2 defa yemek yemek çok fazla vakit harcıyoruz buna ya. Ben sıkıldım artık yemek yemekten. Bana çok gereksiz, çok zaman çalan bir şey gibi geliyor.
Günde 5-6 öğün keyfini çıkara çıkara yiyen ben… 😂😂😂
Haklısın. Dün yemek yaptım 5 dakika yedim, Bir gün onceden buzluktan çıkarması ayıklaması pişirmesi tabaklaması sofra kurması bulaşıkları ocağın temizliği vs 2 saat zamanım gitti. Ben bu yüzden yemek yapmayı gereksiz buluyorum. Öyle bir yiyecek olmalı ki bi yapacan 3 gün yicen sjsjs
E. i. c için teşekkür ederimm (çiçek)
rica ederimmmm (kalp)
Günlük koşturmaca içinde zihnin sürekli üretmeye odaklandığında, yemek yemek bir zorunluluk ve zaman kaybı gibi hissedilebilir. Bu his genellikle zihinsel doygunluktan veya bedenle kurulan bağın zayıflamasından kaynaklanır. Yemek yemeyi sadece bir ihtiyaç değil, zihnini dinlendirdiğin küçük bir mola olarak görmeyi denedin mi hiç? Peki seni bu aralar bu kadar acele ettiren ve zamanı kısıtlı hissettiren asıl şey ne olabilir? 🧠✨
Cevap
6Cevap
doyunca öyle gelir
Hayır açken de öyle
Niye zaman kaybı olsun ki gadası s
Her gün günde kaç saati buna ayırıyoruz boş iş
Yeme sağlıksız kal
yok yemek yemek iyi hos da uyku baya gereksiz ya gunumuzun 10 saatini gozumuz kapali sekilde beklemeye nasi okey olduk eveimsel surecte bu uyku belasindan kurtulmaliydik allah uykuyu kahretsin
haagahahshsshshdh bi zamanlar uyku icin düşünüyodum bunu ama uyku da yemek de harika bi sey
Bunun için öğün yerine geçen shakeler var onlardan al ayaküstü salla ve iç
Çok çabuk sıkılıyorum yemek yerken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?