Beynimi çok yoruyor evde her şey varken bile. Bugünde yemeğim hazır bugün benden prensesi yok o modayım sarmamı sardım erkenden mis.

Beynimi çok yoruyor evde her şey varken bile. Bugünde yemeğim hazır bugün benden prensesi yok o modayım sarmamı sardım erkenden mis.

Sabah mi sardin dün mu sardin
Gece sardım erkenden dediğim o
Ben annesiz büyüdüğüm için 10dan fazla yemek yapabiliyorum öğrendim ama işten gelip yemek yapmaktan bıktım bu yüzden artık en fazla haftada 1 gün yemek yapıyorum
Kendine tek yapması kolay aslında 3 evladım eşim var ve iştahlı bir aileyiz o yüzden çok yapıyorum. Beterin beteri var görüyoruz yeni nesil anneleri çocuklsrın başına neler geliyor. Her zaman beteri düşünüp mutlu olmak lazım. Öyle kötü bir anneye de denk gelebilir din bazen yoklukları daha iyi geliyor
Annem terk etmedi ben 9 yaşındayken öldü bu yüzden annesiz büyüdüm ve üzülmüyorum geçmişte kaldı valla işten gelip yemek yapması zor hele bir erkek için daha zor bu yüzden çok az yapıyorum 2 3 komşum zaten çok iyi veriyorlar bazen de dışarıdan hazir yemek veya sulu yemek yiyorum
Allah razı olsun onlardan başın sağolsun üzüldüm 😥
Üzülme ben 28 yaşındayim 16 17 yaşına kadar üzüldüm sonra geçti zor büyüdüğüm için daha güçlü oldum bu açıdan bak olaya 😃 sen hamaratsin belli ne güzel 😃
Teşekürler. Evet bende zorluk yaşadım annem vardıda ne oldu cimriliğinden okullarda hep ezilirdik. Biriktirdi ev aldı şimdi gelin sefa sürüyor ben hala kirada. Çok çektik köyde koyun, inek kar dı çamurdu. Şehire goctuk evlendik gelin sefasını sürüyor desem oda olmuyor hanım efendi beğenmiyor birde dalga geçiyor evle neyse Allah hayırlı kapılar açsın zor büyüdük evet ama güclü büyüduk gerçekten
Zor büyümek iyidir mesela benim kaburgam 3 yerinden çatladı 5 gündür işe gitmedim doktor 3 hafta daha yat 2 ayda tam geçer diyor ama gidip yarın çalışacam zor büyüye büyüye acıyı diğer insanlar kadar hissetmez olduk bir de işimi emanet edemem gözüm arkada kalıyor 😃😃
Vala bende doğumdan çıktım. 1 gece hastane de kaldım ordada yatmadım eve geldim dip bucak evi temizledim. Sonra dikişler patladı tekrar bıçak altına yattım 😀😀kar mı zarar mı ettim bilemiyorum kimseden bir bardak su istemem hep güçlüyüm bir gün ebemin bir yerini tersten görmem inş. Gecmiş olsun bu arada kaburganı kırmayı nasıl becerdin 😀
Kuzenime motor sürmeyi öğretiyordum önümdeydi çakılda kaydırdı motoru düştük 😃 mesaj atar mısın oradan devam edelim
Geçmiş olsun gitme bencede işe
Pempedahaulmedi hesabı senin mi? Sana mesaj attım, cevap vermedin.
Cevap
9Cevap
evet yoruyor maalesef
Kesinlikle öyle. bir gün yemek derdi olmasa o gün kafam rahat oluyor. bende sarma sarıcam bugün 🙂
1 gün önceden sarsan diğer gün rahat ederdin
Harika olmuş incecik bunu herkes yapamaz böyle yaprak sarmayı nerden öğrendin 😬
Teşekkür ederim. Annemden elde sarmayı öğrendim. Kaynanamda elde sarar. Ablamın kaynanasından öğrendim onlara gidince sarma sarıyorlardı yardım etmek istedim. Baktım kesme tahtasında sarıyorlar denedim ilk yavaş yavaş sonra ellim alıştı haftada bir kere mutlaka yaparım yapa yapa ustalaştım
Ellerine sağlık enfes görünüyor. 😋😋
Teşekkür ederim 🙂🙂
Ben de güzel sararım 🤗
Ellerine sağlık 🙂
Teşekkür ederim 🌹☕️
Salçalı acılı ekşili harika oluyor
Susmak suyu ekliyorsunuz değil mi
Sumak yoktu elimde organik nar ekşisi ekledim biraz
O da güzel oluyor
Abbaaoovvvv en sevdiklerim 😍😁
Nikte efsane 😀😀
Yolla o tencereyi hemen