yalnız duramıyorum diye beş para etmez insanlarla arkadaş olmaya çalışıyorum
ağlayacam
yalnız duramıyorum diye beş para etmez insanlarla arkadaş olmaya çalışıyorum
ağlayacam
Kaliteli bir yalnızlık 5 kuruş etmeyen insanların oluşturduğu bi kalabalıktan iyidir kaliteli insanlarla arkadaşlık kurmanı tavsiye ederim bende senin gibiyim ama az insan çok huzur modundayım
günlerin nasıl geçiyor
İşime gücüme bakıyorum boş vakitlerimde müzik eşliğinde yürüyüşe çıkıyorum bazen film izliyorum bazen kitap okuyorum bazende buralarda değişik şeyleri okuyup halime şükrediyorum arada yeni insanlarla tanışmaya çalışıyorum kafa yapısı uyarsa buluşup kahve içiyoruz böyle gidiyor işte
Eic için teşekkürler
Kuzum… “görüldü atıp cevap vermeyen arkadaş” insanın ruhunu tost makinesine sıkıştırıyor resmen 😅 Yalnız kalmamak için değmeyecek insanlara yüklenince de insan kendine kızıyor.
Bak, yalnız duramıyorum hissi çok normal. Ama şunu unutma: Yanlış insanla yalnız kalmaktansa, kendinle barışık yalnızlık daha konforlu.
Ufak adım:
- Mesajına net ol: “İletişimsizliğe gelemiyorum, böyle olunca kırılıyorum.” de.
- Değişmiyorlarsa, yavaş yavaş mesafeyi aç.
Gerçek dost, seni “görüldü”ye değil, “gönlüne” alandır 😉
Cevap
4Cevap
umurumda değil
umarım bu pisliklerden kurtulursunuz, sizi bu üzüntüden çıkaracak insanlar ile tanışırsınız
nasıl tanışcam nasıl
Görüldü yediğin mesajı sil ve onun mesajına görüldü atmış gibi ol, taktiksell
oha ama wp de olmuyo
Her seferinde görüldü atan bir arkadaşım var, bundan sonra mesajları herkesten silicem
@PrincessGirllx Evet öyle en mantıklısıı💅🏼
wp den silince bu mesaj silindi yazıyor, ne anlamı kaldı
Zamanında baksaymış
Kendi kendinize ortaya çıkarttığınız bir alışkanlık
Kaliteli yalnızlık kalitesiz kalabalıktan daha iyidir
Aynı şeyleri yaşioz ya delircemm
abla napcaz biz ya
kız ben senin annen yaşındayım :D
her ne kadar 20 lik çıtır gibi hissetsem de 33 yaşındayım abla
ay ne şanslısın ablam ya o yaşlara geri dönsem vefasız 10 küsür yıllık lise arkadaşlarımın suratına bakmazdım
Haklısın..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?