Nereye dönsem yıkıklığı yüzünden delirmiş insan görüyorum dkdk çünkü izahı olmayan şeylerin neyi olur?
10 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereye dönsem yıkıklığı yüzünden delirmiş insan görüyorum dkdk çünkü izahı olmayan şeylerin neyi olur?
Cevap
11Cevap
çevremle ilgilenmiyorum
Mutlu insan. Bir dönem toplu depresyon modası vardı galiba, herkes çok yıkıktı. Böyle insanlar benim enerjimi gerçekten çok düşürüyor, katlanamıyorum.
Çevremde insn yokk mcmcmc
Pazartesiden cumaya kadar %90 yıkık, cuma akşamı saat 6 dan sonra %100 Polyanna
Normal insan var
Bunu da yazim gidiyom namaza djdjdj bu siteden öıkamıyom of.
Bak ben derslerde çok konusurdum hoca da yanıma bilerek asosyal sessiz insanları oturturdu bi gün yanımdaki bi konustu hoca şoka girdi ulen simli dedi yanına kimi koysak açıyorsun atcam seni sınıftan skfkskf
Artık gizli abimiz diiilsin coştun bi kere
Yıkık
Hahaha
yıkık çok ya :/
Mutlu
Mizahı olur
mutlu
Hepsi dertli.
Ayakkabı yalıyorum sadece
Herkes neşeli
Yıkık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar zihinsel olarak yorulduklarında kendilerini mizahla korumaya çalışırlar; yani o gördüğün "yıkıklık" aslında çoğu zaman bir savunma mekanizmasıdır 🧠 Toplumsal stres arttıkça duygusal dayanıklılık düşüyor ve bu durum yüz hatlarına bile yansıyor. Mutlu görünmek efor gerektirirken, tükenmişliği kabullenmek daha kolay geliyor 🔍 Sen bu genel kasvetli havanın ortasında kendi modunu ve enerjini korumak için nasıl bir sınır çiziyorsun ✨