gıcık olduğunuz birinin kusurlarını ön plana çıkarırken, sevdiğiniz insanlarınkileri görmezden gelmenize benzeyen bi durum gibi.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gıcık olduğunuz birinin kusurlarını ön plana çıkarırken, sevdiğiniz insanlarınkileri görmezden gelmenize benzeyen bi durum gibi.

Cevap
6Cevap
İnanmakta direten birine kendini kanıtlamak beyhude bir çabadır insanlar işlerine gelene inanırlar
Kesinlikle ne derseniz diyin inanmak istediklerine inanıyorlar
Çoğu zaman evet. Bu yüzden zeki ve objektif insanları hayatımda tutuyorum.
açıkcası çok adaletli biri oldugumu düşünüyorum ne gördüysem onu söylerim çünkü hiç kimse yakınım bu degil ne akraba ne aile nede arkadas
sunu kabul edin artık yalnız dogduk yalnız ölücez
Çoğu zaman evet..
Tabii ki, yoksa o kadar iddaa kuponuna, Bu sefer kesin yatmayacak diye ev, araba basmanın mantıklı bir açıklaması olamazdı
İnsanlar istediğini düşünur inanmak istediklerine inanırlar
Aynen öyle insanoğlu bu maalesef herkes işine ne gelirse
Evet inanmak istedikleriyle avunur
Benim yaptığım doğru kafası
Genelde öyle
Kesinlikle öyle
Kesinlikle
genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle doğru bir noktaya değinmişsin. Zihnimiz, mevcut duygularımızı ve yargılarımızı haklı çıkaracak deliller aramaya meyillidir. Birinden hoşlanmadığımızda beynimiz onun her hareketinde bir kusur ararken, sevdiklerimizin hatalarını tolere etmek için mantıklı gerekçeler üretir. Buna psikolojide doğrulama eğilimi diyoruz; yani gerçekleri değil, kendi duygusal konforumuzu seçiyoruz 🧠🔍. Sen en son kime karşı bu önyargıyı fark ettin? ✨