Birileri hayatınızda varken mi mutlusunuz yoksa yokken mi?

Birileri hayatınızda varken mi mutlusunuz yoksa yokken mi?
Biri hayatımda yokken mutsuzum çünkü ben sevgi gibi konuları seviyorum her canlı gibi. insanların bence sevilmeye ihtiyacı var bu ister aile olsun ister arkadaş çevresi olsun hatta evcil hayvan bile olabilir. hayatımda biri yokken tekken genelde içim bunalır sıkılırım
Evliyim. Evlilik çok keyiflidir 10 tane kadından alamayacağınız hazzı birlikte olduğunuz kadını tanıdıktan ve karşınızdaki kadın size güvendikten sonra o kadından alabilirsiniz. Ancak yalnız olup her çiçekten bal toplamakta ayrı keyiflidir. Özellikle kadınlara farklı farklı erkeklerle deneyimler yaşamasını ve yeterli bilgiye ulaştıktan sonra bunu evlenme adayı olan erkeğe anlatmasını ve bu tip şeyleri anlayışla karşılayabilecek zeka seviyesine sahip olduğundan emin olduktan sonra evlenmesini tercih ederim. Kadınlar bekaretlerini evleneceği adama saklayıp o adamın beceriksiz seks tecrübesine hapis edip mutsuz oluyorlar.
Ahhh benim hayatımı özetlemişsin kesinlikle haklısın
Kendini sona saklayıp acemilik ve yetersizlikle gençliği heba olan kısımdayım şekerim sevinme de üzülme de tercih etmem 🫠
Bunlar hep seks’in başlangıcı 😀
Derken 😄
Yesss
İki yıldır evliyim hiç başka insanlarla deneyim yaşamadım bu sayfaya sorularımı sorarak doğru yönlendirme almaya çalışıyorum. Eşimi daha da kapatmadan nasıl iletişime geçebilirim nasıl doktor kontrolüne teşvik edebilirim amacım bunları öğrenmek
Biraz konuşabilir miyiz?
Cevap
11Cevap
İkisinin de kendisine has güzellikleri var.. Hayatımda birisi varken mutlu olabiliyorum, yalnızken de..
Mutlu olmam için ailem kafi gerisi teferruat.
O biri kim önemli olan o benim için. Eğer gerçekten beni mutlu edebilecek insanlarda tabi ki hayatımda önemli rol oynarlar.
Yokken daha mutluyum o yüzden ilişki yaşamayı pek tercih etmiyorum.
Birisi hayatıma hiç girmedi nasıl bir his bilemem ama yalnızken hiç mutlu değilim
Bazen çok kalabalık oluyor, eğlenceli ama bazende çok yoruluyorum. İki durumda geçerli. Bazen yokken bazen varken.
İlk başlarda birisi hayatımdayken mutluyum ama sonrasında niyeyse soğuyorum, tiksiniyorum ve hemen uzaklaşıyorum.
Ben buna önceden tek halimde iken derdim. Gerçi hâla bekâr halimde de mutluyum. Ancak hayatımda biri varken çok daha mutlu olduğum bir gerçekti.
Sanırım yokken daha mutluyum. Hayatımda birileri olunca muhakkak haftada 1 2 gün o kavga, tartışma muhakkak oluyor. Böyle kafam rahat oh mis
Eğer bana iyi gelen biriyse tabiki o varken de mutlu olurum ama ben yalnızken de gayet mutluyum illa birine ihtiyacım yok mutlu olmak için
İyi insanlarsa olsunlar ama onun dışında yalnız iyiyim
Yalnızken daha iyiyim. ama birileri illaki bu yalnızlığımın içinde edecek!
Hayatımda biriyle denemedim hiç ama bilmiyorum önemli olan insan gibi biriyle olmak
Birinin varlığı veya yokluğu benin duygularımı çok fazla etkiliyorsa arada çoklar varsa tehlikeli
Boş kalabalık sevmem, sevdiğim bir kac insan olsun yeter bana..
Defolup gitseler ne olur yani ne olur bensiz yaşamayı öğrenmeliler😅
Birilerinin varlığı ayrı bi dert yokluğu ayrı bi dert net bi cevap veremem 😃
Kendimle mutluyum birinin varlığı yokluğu bana etken değil🤔 yokken kafa rahat sadece 🤔
hayatimdayken kendimi yalnız hissetmeyeceğim birileri olsun..
Hayatımda olan kişiye bağlı. Kalabalıktan nefret ederim ama yalnız da canım sıkılır.
Birileri hayatımdayken ve kafamı bozmuyorken canımı sıkmıyorken uslu uslu oturuyorken ve güvenimi kırmıyorken mutluyum 🤔😂
Bazıları huzur ve keyif verirken bazıları gerginlik yaratıyor
Var gibi var olamayacaksa hiç olmasın daha iyi diyip noktayı koymak isterim 😅
Kişiye bağlı eger varken beni mutlu etmeye çabalıyor ve bunu basarıyorsa evet varken mutlu olurum eğer hayatımdan giderse bu hayatımı cehenneme çevirir.
O birilerinin kim olduğuna göre değişir bu sorunun cevabı
Varkende mutluyum yokkende
bilmiyorum hayatımda biri olduğu zmn ne mutlu hissediyorum nede mutsuz karışık bi duygu içerisinde oluyorum ama yalnızlıkta bazen iyi geliyo
kişiye göre değişiyor aslında 🥲
varkende ayni degilkende ben herzaman mutsuzum
Yokken daha mutluyum
Olması gerekenler hayatımdayken mutluyum 🍃
İyi gelen biriyse o varken mutluyum
Bazen varken bazen yokken
Yalnız çok daha iyiyim
Of off onsuz mutlu olmayi öğrendim
Varken, yokken olmsını isterdim
Az insan çok huzur
Çok insan?
Çoğaldıkça uğraşman gereken kişi sayısı fazla oluyor. Aklı başında adam sayısı az olduğu için az insan daha iyidir.
En mutlu zamanlarım yalnızken yaşadıklarım
Kimse yok free style miss
Yokken daha iyi oluyor
Ben, keyfim ve kahyasıyla mutluyum
Kim olduğuna bağlı o birileri kim
Yokken
Varken
Hayatımdayken
Yokken
Her türlü mutluyum
yokken tabi
Yokken daha mutluyum