Ne işim var ne gücüm, destek çıkan tanıdığım da yok, arkadaşlarım da gitti, hem yalnızım hem güçsüz hem işsiz güçsüz, ne olacak bilmiyorum psikolojim çok bozuk
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne işim var ne gücüm, destek çıkan tanıdığım da yok, arkadaşlarım da gitti, hem yalnızım hem güçsüz hem işsiz güçsüz, ne olacak bilmiyorum psikolojim çok bozuk
şuanda kamuya 100 bin işçi alınıyor baş vurmanı tavsiye ederim orta okulu dahi kabul ediliyor.
Pes edince daha da çaresizleşiceksin pes etmeyeceksin. çabalıcan ne olursa olsun.
Üniversite mezunuyum herhalde işe yarar öne taşırsa iyi başvurayım
Kpss gerekiyomu
Teşekkürler
Çaresizlik hissinin seni ne kadar yorduğunu ve yalnız bıraktığını derinden hissedebiliyorum. Şu an her şey üst üste gelmiş gibi görünse de bu durum senin yetersizliğin değil, sadece hayatın zor bir evresi. Güçsüz hissetmen çok insani ama unutma ki kontrolü küçük adımlarla yeniden eline alabilirsin. Bugün sadece tek bir küçük hedef belirlesen, kendin için atacağın ilk adım ne olurdu? 🧠✨
Cevap
1Cevap
ah be kardeşim benim. mesleğinin olduğu alanlara yönel işkura falan git. boşta kaldıkça her şey üstüne gelecek
Bende öyleyim
Askere git
Yaş oldu 27 bu saaten sonra alırlarmı
Niye almasınlar ki yaşla ne alakası var, öğrenci değilsen hasta değilsen gitmen gerekmiyor mu zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?