Kişilik & Karakter Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İnthr edeni genç diye yaratan affeder mi 😥? Güncellemeler+1 yıl Çok ciddiyim zor durumdayim ve cikis bulamiyorum moralim bozuk Güncellemeler+1 yıl 😥😔 Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence seni mutlu eden bir şeyler bul 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayırdır. Dinimizde en büyük günah o kendine gel ne oldu neler oldu elbet vardır çıkış yolu. Hayata tuun kardeşim... 0 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Sabretmelisin intihar gibi düşünceleri aklından geçirme sakın psikoloğa gidip dertlerini anlatmak da bir çözüm olabilir 0 0 Yorumla
AngeIOfDeath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Rabbim kimseye kaldıramayacak kadar dert vermez. Sabret 0 0 Yorumla
Hamuş13 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl her şey geçiyor acı da mutluluk da. İçinde bulunduğun durum da geçecek pes etme. 0 0 Yorumla
ultrAslanapo58_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Allah korusun sakın intihar falan filan aklına öyle şeyler getirme takma kafana hiçbirşeyi Allah'a emanet ol 🙏 0 0 Yorumla
Erh34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Cehennem de zebaniler bekliyor çaresiz diye bir şey yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence seni mutlu eden bir şeyler bul
Hayırdır. Dinimizde en büyük günah o kendine gel ne oldu neler oldu elbet vardır çıkış yolu. Hayata tuun kardeşim...
Sabretmelisin intihar gibi düşünceleri aklından geçirme sakın psikoloğa gidip dertlerini anlatmak da bir çözüm olabilir
Rabbim kimseye kaldıramayacak kadar dert vermez. Sabret
her şey geçiyor acı da mutluluk da. İçinde bulunduğun durum da geçecek pes etme.
Allah korusun sakın intihar falan filan aklına öyle şeyler getirme takma kafana hiçbirşeyi Allah'a emanet ol 🙏
Cehennem de zebaniler bekliyor çaresiz diye bir şey yoktur
Yapma ba nabıyon intiharın affı olmaz
intiharın affı yoktur
Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz