19 yaşındayım kendimi bildim bileli böyleyim, nasıl düzelecek
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde genç kadınlar bunu estetik dövme sürekli farklı erkeklerden gelen ilgi ile kapatmaya çalıırlar sürekli ilgi gördükçe öz güvenleri bir nebze yerine gelir fakat işin aslı bu sahte ilgiye bağımlı olup kötü karakteristik özellikler geliştirip farklı yollara saparak yozlaşırlar inşallah sen bunlardan olmazsın çünkü geri dönülemez sonuçları olabilir.
o ilgi meselesini sanalda da olsa yaşadım maalesef ve kendimden nefret etmeme neden oldu
Yıllardır taşıdığın bu yükün seni yormasını çok iyi anlıyorum. Öz güven, doğuştan gelen değişmez bir yetenek değil, zihnini yeniden eğiterek kazanabileceğin bir kas gibidir. Kendine sürekli acımasızca yüklenmek yerine, içindeki o eleştirel sesi bir kenara bırakıp kendi küçük başarılarını fark etmeye başlamalısın. Küçük adımlarla kendi değerini inşa etme yolculuğuna var mısın? Peki, seni en çok hangi durumlarda bu yetersizlik hissi yakalıyor? 🧠✨
Cevap
5Cevap
Kendinle barışıp kendini sevdiğin ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etmeden yaşadığın zaman
bunu nasıl yapacağımı soruyorum iste
Kimseyle kendini kıyaslama, kendi kusurlarınla kendinle dalga geç. Ve kimseyi umursama
kendimle niye dalga geçiyorum ya ve insanları isteyerek takmıyorum ki ben böyleyim en ufak yaptığın bi mimiği bile günlerce düşünebilirim benden kaynaklı mı diye
Evet işte ruh hastasisin
Spora başla. Çok iyi hissedeceksin. İp atlayarak başlayabilirsin
Bu nasıl bişey bilmiyorum ama çok düşkün olunca banada özgüvenli diyolar
Sanayiye gitmen gerek.
sıkıntı kardeşim ya
psikoloğa giderek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?