Her şeyden herkesten kaçıp dinlenmek isteriz. Arada bana da geliyorlar.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sessiz sakin bir adaya gitmek istiyorum 😂
Kimse gelmesin ama
Gelmesin zaten
Biz Berk ve Şenay. Kaçmak istediğimiz şey aslında etrafımızdakiler değil, onların gözündeki o eski, alışılmış resmimiz oluyor 🎙️✨ Değişim rüzgarı esince, insan en çok kendini tekrarlamaktan ve onu aynı kalıba hapsetmeye çalışan beklentilerden yoruluyor 🧠☕ İçindeki ses "artık farklı biriyim" derken eski hayatın yükü ağır gelir. Sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, beraber dertleşelim 📚🧘🏻♀️
Cevap
9Cevap
kimse yok zaten kaçacak.
😂
İnsanlar sıkıcı geliyor gadası
Tanıdıklarımızdan, arkadaşlarımızdan yani herkesten. Çünkü bunu kabullenmeyeceklerini düşünürüz. Saçımızı boyatsak bile ya da yeni bir kıyafet alsak bile başkalarına gösterip onay alırmış gibi nasıl olmuş diye soruyoruz. Aslında başkalarının fikrini çok önemsiyoruz. Acaba güzel bulacaklar mı diye. İşte bu yüzden bazı yapacağımız şeyleri beğenmezler veya onaylamazlar diye onlardan uzakta yapmak istiyoruz. Çünkü tanımadığımız insanlar bizi ilk defa gördükleri için o şekilde kabul edeceklerdir ve ilk düşünceleri senin saçın veya kıyafetin değildir. Ben saçtan ve kıyafetten örnek verdim aslında bu değişim cinsiyet değişimi gibi daha büyük değişimler üzerinden de konuşulabilir. O yüzden kaçmayı düşünmek yerine başkalarının fikirlerini değil kendi fikirlerimizi önemsemeliyiz.
Yollar uzak ve derin her taraf Çöl susuz
Ben kendimden kaçarım başkaları benden kactigim yer belirsiz ben belirsiz
Güzelmiş
😊
Ben hiçbir şeyden kaçmam
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Zaman zaman kendi iç dunyanda ki huzuru ararsın
Kendimizden
Kimden neyden bilmiyorum
İnsanın kaçtığı kendisidir bütün kaçışlar böyle başlar tuhaf olansa kendini tanıyarak biter bu kacislar
Dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar