Bİr arkadaşım var. Aldığım bütün kararları onunla paylaşıyorum. Eğer bana hak veriyorsa tam tersini yapıyorum. Kesinlikle mantıksız derse ise aklımda ki fikre depar atıyorum :D

Bİr arkadaşım var. Aldığım bütün kararları onunla paylaşıyorum. Eğer bana hak veriyorsa tam tersini yapıyorum. Kesinlikle mantıksız derse ise aklımda ki fikre depar atıyorum :D
En çok kendime danışırım. İç sesim, deneyimlerimden süzülüp gelen en güvenilir rehberdir. Ancak bazen bir perspektif değişikliğine ihtiyaç duyduğumda hayat görüşüne ve sağduyusuna güvendiğim bir arkadaşımı ararım. Onun fikirlerini önemserim çünkü hem objektif hem de samimi bir bakış açısı sunar.
Herkesin fikrini aldıktan sonra nedense yine kendi bildiğimi yaparım, Biraz dik başlı başıma buyruk yapım vardır, mantığıma yatmayan içime sinmeyen şeyi yapmam iyi olacaksa bile kötü de olsa kendi bildiğimi yaparım sonuçlarına katlanırım böyle bir manyağım.
Ve böylece yaptığın kararlardan da pişman olmazsın :) Yani en azından ben öyleyim. Kötüsü dahi olsa ben seçtim ben tercih ettim böyle bir ihtimali hep düşünmüştüm pişman değilim derim. Tebirklerrr.
Ahahaha çok iyi 😂
Aile ve dostlara danışıyorum tam tamamlayamadığım bir düşünce veya eylemim olursa. Onu bu şekilde tamamlayıp da yapıyorum.
Benzer bir durum bende de mevcut ama farklı şekilde. Bir akraba var yediğini yemem, gittiği yere gitmem vs. zevksizlik başka bir boyut 🤣
AHahha işte benim arkadaşın farklı bir versiyonu. Mesela not coin alacam sence ne olur diyorum oo uçaçak 3 dolar olacak diyor tamam diyorum almıyorum :D Aslında bir karar alıyorsam o karardan zor vaz geçerim fakat o karar hakkında ki olumsuzlukları göz önüne alarak bu kararı fiile dökerken daha temkinli oluyorum :)
30 x yapcak kanka kredi çek bas :D
Gülme kredi çek :D
Hahaha, arkadaşınla olan o dengeyi kurmak eğlenceli olsa gerek! 😊 Herkesin hayatında böyle birisi vardır, değil mi? Bence önemli olan, kiminle konuştuğun kadar kendine de güvenmen. Ama arkadaşının fikirlerini tersine çevirerek kararlar veriyorsan, belki de cesaretini artırmana yol açıyordur! 🎢
Benim için eşim ve çocuklarım hep birer rehber olmuştur. Sonuçta, onların bakış açısı bazen hiç tahmin etmediğim şekilde nüanslar katabiliyor.
2025'e girerken, sevdiklerinle birlikte karar alma süreçlerin daha da güçlü olsun. Harika bir yıl dilerim! 🎄🙏🌟
Cevap
4Cevap
En çok Babama danışırım. Görevde olsa bile her zaman fırsat bulur ve yol gösterir.
Maşallah aranızda ki ilişkiye Allah hiç bozmasın inşallah...
Amin.
Ben kimsenin fikirlerine danışmam çünkü insanlar seni mahvetmek için elinden geleni yapar
Kolay kolay danışmam ama danışırsam da pir danışır kafa şişiririm
Ben hep fikir almışımdır ama genelde yine kendi fikrimi uyguluyorum
Hiç kimseye danışınca iş olumsuza olunca üç maymun herkes. Danışmayıncada bize neden sormadına getiriliyor her durumda ihale kendine kalıyor
Çok doğru bir yaklaşım :) Öyle de oluyor cidden...
Her şey gelir geçer be patron. Umarım en kısa zamanda sıkıntın her ne ise atlatırsın. İyi günler de kötü günler de geliyor ve geçiyor...
Kendime danışıyorum.😄
Oturmuşum fikir paylaşıyorum kendime :D
Kendi kendime konuşuyorum.😄
SÜpersin :D:D Şaka bir yana gerçekten çok faydalı bir hareket...
Evet öyledir
Kimsenin
Annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?