Kişilik & Karakter Akıl danıştığınız/ fikir aldığınız en çok kim oluyor? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Fikrini önemseyip, benimsediğiniz biri var mı? 💞 Anneme, ablama ve arkadaşlarıma versiyonu ben 🙋♀️🌜📸you are always the bright sun... #BarbieNazo ☀️⛅ Güncellemeler1 yıl Yeni gelmedik geri geldik 💅 Akıl danıştığınız/ fikir aldığınız en çok kim oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben kendi aklımı kullanırım sadece kimseden de fikir almam. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Annem ve sevdiğim birkaç insan dışında kimseden akıl almam.. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Akıl alırım sorarım ama yine kendi bildiğimi okurum 1 5 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Senden beklenen kdmkdmk Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Çünkü ben neyim Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Nee Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Gaymaklı ekmek gadayıııfı Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Yiaa Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl mantığıma danışıyorum fowckdlmaxz öyle biri yok cidden danışılan taraf hep ben oluyorum 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kendi fikirlerime güvenirim her zaman. Genellikle insanları gözlemlerim. 1 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% 1 yıl Ailemden genelde, arkadaşlarımdan fikir aldığım nadirdir 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Aile üyelerimin ve dostlarımın görüşlerini/fikirlerini mutlaka önemserim 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Annem ve ablalarım 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Babamın oğlu oluyor 2 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl İyiymiş Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Hiç kimse yaptığımdan razı değil direk azarlıyorlar bende kimseye danışmıyorum 😂 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl akıl danışmam danışılırım kararlarımı da kimseye sormam ben istedim mi tamam bitti..✔️ 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bizatihi şahsım 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Zat-ı alinizz Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. fikir alma konusunda tereddüt etmiyorum hiç olmadık kişilerden hiç olmadık fikirler gelebiliyor 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Herkes oluyor ama kendi kafama göre yapıyorum. 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bazen oluyor akıl akıldan üstündür sonuçta 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl @Bizden_Söylemesi Allah razı olsun... 1 2 Yorumla isimsizdiss 1 yıl 1. universitemden Büşra diye arkadasımVe küçük dayım Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Eyvallah sağolasın Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sağ kolum sanırım, fikrini alırım muhakkak. 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Babam. 1 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendim 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. kendim :) 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ailem oluyor 2 0 Yorumla
Tehlikeliİnsanlar Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl kimse olmuyor herşeyin en iyisini ben bilirim 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ailem ve Dostlarım 2 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kimse 1 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Eşim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. öyle biri yok 0 0 Yorumla
Birihtimalle Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl @Cesurby 1 1 Yorumla Cesurby 1 yıl Mesajlarınıza bakın yazdım size cevap verebilmeniz gerek Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kankim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben kendi aklımı kullanırım sadece kimseden de fikir almam.
Annem ve sevdiğim birkaç insan dışında kimseden akıl almam..
Akıl alırım sorarım ama yine kendi bildiğimi okurum
Senden beklenen kdmkdmk
Çünkü ben neyim
Nee
Gaymaklı ekmek gadayıııfı
Yiaa
mantığıma danışıyorum fowckdlmaxz öyle biri yok cidden danışılan taraf hep ben oluyorum
Kendi fikirlerime güvenirim her zaman. Genellikle insanları gözlemlerim.
Ailemden genelde, arkadaşlarımdan fikir aldığım nadirdir
Aile üyelerimin ve dostlarımın görüşlerini/fikirlerini mutlaka önemserim
Annem ve ablalarım
Babamın oğlu oluyor
İyiymiş
Hiç kimse yaptığımdan razı değil direk azarlıyorlar bende kimseye danışmıyorum 😂
akıl danışmam danışılırım kararlarımı da kimseye sormam ben istedim mi tamam bitti..✔️
Bizatihi şahsım
Zat-ı alinizz
fikir alma konusunda tereddüt etmiyorum hiç olmadık kişilerden hiç olmadık fikirler gelebiliyor
Her şeyimi anlattığım ablam tabiki
En çok fikri teyzeme danışırım
Herkes oluyor ama kendi kafama göre yapıyorum.
Canım anam
Bazen oluyor akıl akıldan üstündür sonuçta
@Bizden_Söylemesi
Allah razı olsun...
1. universitemden Büşra diye arkadasım
Ve küçük dayım
Eyvallah sağolasın
Sağ kolum sanırım, fikrini alırım muhakkak.
Babam.
Kendim
kendim :)
Ekonomi uzmanı dedem ve amcamoo
Ablam..
Ailem oluyor
kimse olmuyor herşeyin en iyisini ben bilirim
Ailem ve Dostlarım
Yok kimse.
Hiç kimsem yok
Kimse
Annem babam yakın kankam sevgilim