Kişilik & Karakter Genellikle İçinizi kime dökersiniz? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Genellikle İçinizi kime dökersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben içimi kimseye dökmem çünkü anlatacak ya da güvenecek kimsem yok bu yüzden de içime atıyorum sürekli.. 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Derdimi fazla anlatamam, ama iyi olmadığımda annem gözümden sorunca ona anlatıyorum anca 1 1 Yorumla helene1 +1 yıl gözümden anlar*
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Kimseye dökmem insanların eline kendim hakkında bir koz vermem 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Çok mantıklı Yorumla
macakizi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl son zamanlarda psikologuma hahaha yoksa içime atıyorum 1 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Tanımadığım ve beni tanımayan kişilere. Örneğin KS de birine. 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İçimi içime dökerim. İçimden başka kimseye bir şey dökmem. 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseye.. kafamda çözmeye çalışırım kendi kendimle 1 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç tanımadığım biriyle konuşurken daha rahat oluyorum 1 0 Yorumla
birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl İçime. İçimde kalır yani söylemek istediklerim, kimseye gitmez. 1 0 Yorumla
TycheKairos Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum. Kime, neye denk gelirse. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Masaya , sandalyeye falan 1 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl burada dertlesjrim. derdim benim ozelim 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendime anlatırım günlük tutmakta faydalı. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bencede dualarda buluşuruz 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Bir sigara her şeyi halleder 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. denize 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kendi kendime 1 0 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Anneme 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bilgisayarıma. 1 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı. kimseye anlatmam 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Veli babaya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben içimi kimseye dökmem çünkü anlatacak ya da güvenecek kimsem yok bu yüzden de içime atıyorum sürekli..
Derdimi fazla anlatamam, ama iyi olmadığımda annem gözümden sorunca ona anlatıyorum anca
gözümden anlar*
Kimseye dökmem insanların eline kendim hakkında bir koz vermem
Çok mantıklı
son zamanlarda psikologuma hahaha yoksa içime atıyorum
Tanımadığım ve beni tanımayan kişilere. Örneğin KS de birine.
İçimi içime dökerim. İçimden başka kimseye bir şey dökmem.
Kimseye.. kafamda çözmeye çalışırım kendi kendimle
Hiç tanımadığım biriyle konuşurken daha rahat oluyorum
İçime. İçimde kalır yani söylemek istediklerim, kimseye gitmez.
Bilmiyorum. Kime, neye denk gelirse.
Masaya , sandalyeye falan
burada dertlesjrim. derdim benim ozelim
Kendime anlatırım günlük tutmakta faydalı.
alkol masasında kim varsa ona
Genellikle kimseye.
İçimi içime döküyorum
bencede dualarda buluşuruz
Bir sigara her şeyi halleder
denize
Kendi kendime
Anneme
Anneme
Kendi kendime
Arkadaşıma
Kendimle konuşuyorum, kimseye dökemem.