Duygu ve düşüncelerinizi ne/kim ile paylaşırsınız?
Ben normalde kalemle kağıda dökerdim ama uzun zamandır yapamıyorum, çok birikti her şey içimde. Böyle devam ederse daha berbat bir hâl alacak. #MünzeviBayan
İcimi dökemiyorum dökülünce toplanamiyor... Bir süre sonra da dökmeyi biraktim.. Toplamayi biraktim.. Aslinda su aralar hic birsey yapmiyorum orasi ayri.. :/
Su ya dök.. Hersey o suyun icinde aksin gitsin.. Ben su aralar öyle yapiyorum ve artik sanirim hic birsey olmuyor.. Ya da olmadigina inanmak istiyorum.. Bazi seyler gercekten can acitabiliyor gibi sanki bilemiyorum.. :/
Suya dökmek çok istiyorum ama sesli konuşurken kendimden ürküyorum biraz ve su boşa akıyormuş hissine kapılıyorum. Tuhafım. :/ İnanmak başarmanın yarısıysa bir şey olmuyor olması bir gerçek olabilir. Suya anlatmaya devam..
Basarmak istedigine inanmiyorsun ki basarabilesin.. Aslinda tüm herseyin cikisi ve baslangici bizde.. Ama kendi icimizde halletmemiz lazim.. Bazen dibe cökmek degil mesele oranin da keyfini cikartabilmek.. :/
Kendi içimizde halletmemiz için kendimizi anlamamız lazım. Kendimizi anlayabilmemiz için olaya uzaktan bakmak, haritanın bütününü görmek gerekir. Karışık gibi..
Bir derdimi küçük bir duvara spreyle tek kelimeyle anlatırım faceye tek kelimeyle yazarım altına 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi diye yorum yapan bile olur
Suya dökme kısmını detaya ekleyecektim, vazgeçtim. Suya dökmeyi çok istiyorum ama su boşa akıyormuş hissine kapılıp vazgeçiyorum ondan da. Üzücü değil mi? :/
Sakın söylemeyin beraber büyüyün bir iş bul çalış para kazan başka bir şehirden ev araba al kızı al kaç evlen bide çocuk bu sefer mecbur kabul edecekler namus meselesi olcak etmezlerse bende kuzenime aşık oldum kabul etmedi ailem öğrendi zor zamanlar geçirdim mecbur yalan söyledim allah affetsin artık ne diyim ama hani güzel kız boşuna gitmedi o azar işitmeler felan kızla yanlız evlerindeydik çok güzel bakıyodu dayanamadım elimi yanağına koyup öptüm anlık karşılık verdi sonra tokat attı canım acımadı babam öğrendi ilk defa tokat attı canım acımadı ama içim acıdı o yüzden şimdi sizin mutlu olmanız benide mutlu ediyo ne olursa olsun belli etmeyin ailenize kaçın kurtulun nasip olurda ilerde iyi bir işim olursa böyle sıkıntılı durumları olanları ben evlendirecem
En İyi Cevaplar