Bura da olmanın en sevdiğim yanı görüşler de içimi dökebilmek. Yazınca iyi geliyor. Birilerinin kalbine de dokunuyormuşum öyle diyorlar. Bu zaman da kolay mı kalplere dokunmak?

Bura da olmanın en sevdiğim yanı görüşler de içimi dökebilmek. Yazınca iyi geliyor. Birilerinin kalbine de dokunuyormuşum öyle diyorlar. Bu zaman da kolay mı kalplere dokunmak?

Önceden içimi insanlara dökerdim bir çözüm bulamazdım anlatırdım he denilip gecerdi. Sonra içimi dökecegim zaman keder hüzün oldugu zaman abdest alır seccademi açardım gece kapatırdım ışıkları Rabbim der aglardım. Ve ogündür bugündür öyle yaparım. Sana şöyle dim. Allah derki kim bi sıkıntıya düştügünde bana gelirse ben onun sıkıntısını bana gelmeden gideririm. Ama kim bi sıkıntıya düşer bana gelmeyip abaşka birine giderse kendine başka ilah bulsun dermiş. Dostum ne derdin varsa ne sıkıntın varsa hüznün senden aciz birine anlatma. Sana sıkıntıyı verene anlat
Ben içimi kimseye dökmem.. çünkü içimi dökeceğim bir dert arkadaşım ya da beni anlayan güvendiğim bir dostum yok maalesef.. bu yüzden de her zaman dertlerimi içime atmayı içime yaşamayı terci hederim. gece olunca da bazen ağlarım iyi gelir stresi azaltır ve beni rahatlatır az da olsa
Cevap
45Cevap
Eskiden buraya içimi dökmeyi çok severdim nasıl olsa kimse beni tanımıyor diye , şimdi herkesle akraba gibi olduk 😂 artık gıkımı bile çıkartamorum iyimi 😂 herkes tanıyor artık 🤣
Benim sonum jdjd gizliden yaziyorim ben jxjs
Haha 😂😂
Dökmem ben içimi falan. Bu çok tehlikeli bir şey. Yalnız kalarak nötrlüyorum bu durumu.
İçim içime sığdığı için , içimi kendime döküyorum

Bunu yapmasaydım olmaz dı 😏
Bunu alın burdan... biri bunu alsin burdan 🙄
Ayıp ediyorsun Sabri abi 🥺 https://youtu.be/P69TodoHWqc?si=WVql4V80XkcYNKOR
😅😅😅
Yüce Allah'a döküyorum diyorum ki
Rahman ve Rahim sensin
Sen yücelerden yücesin
Kimse bilmez nicesin
Sen görensin sen bilensin
Yarabbim dert bende
Derman sende
Derdim ne kadar büyük olsa da
Biliyorum ki derdimden büyük
Sen varsın
Kapına geldim
Bana yardım et
Sen kapına geleni
Asla
Geri ceviremezsin
AMİN
Genelde kendime konuşmayı tercih ederim
Aynanın karşısına geçip kendimle konuşmak her zaman iyi gelmiştir
ya da dağlarda bağırarak kendime birşeyler anlatırım cevap vermem
Öyle kendi kendime sohbet edebilirim
Artı eksilerimi tespit etmede işe yarıyor
Ama genelde ayna karşısında kendimle konuşmak bu daha iyi geliyor
Bir kişi var sadece, beni anlayan. Yargılamayan, kararlarıma ve düşüncelerime saygı duyan. Beni yönlendiren ve yanımda olan, iyi ki var.
İyiki var... Rabbim sayılarını arttırsın
Bazen serzenişimi dinleyen @r_engarenkyollar var sağolsun 🤣
@ertugrulkartal1903 senin canını yerim ben 🥰 canım benim 🥰 başımın üstüne herzaman dinlerim dostluğun smacı budur zaten
@r_engarenkyollar böyle de mütevazı 🥰
Canımsın ❤️🥰
@r_engarenkyollar sende ❤️🌹
Bazen boks torbama, bazen aynaya, bazen anneme, bazen ise sosyal medyaya. Bazen hiç anlatmıyorum anlatamıyorum. Yalnız kalmak çok iyi hissettiriyor...
Kalplere dokunmak elbet önemli ama kalpleri görmek de önemli
Çok küçük bir miktarını buralara atıyorum. Yazmayı seven taraftayım. Yazarak kendini ifade etmek başka bir duygu. Bazen sihirli kelimeleri okuyarak, bazen de yazarak keşfediyorsun.
Hiç kimseye döküyorum sadece içimdeki küçük çocukla konuşuyorum gerisi boş.
Duvar var çok iyi arkadaşımdır kendisi. Şuana kadar hiçbir sırrımı kimseyle paylaşmadı iyi ki varsın 🥹
Dokunmak istediğine dokunamadıktan sonra, kime nasıl dokunduğunun pek bir önemi yok. Dökmüyorum içimi. Dökersem temizlemesi zor olur.
Güzel soru. Bna içimi dökmek, hastanede iyi gelmişti. Orada yatan diğer hasta yakinlarina anlatmıştım o kadar dolmusum ki anlativerdim.
İçimi kağıda döküyorum genelde fakat bu sıralar o da yetmiyor. Her şey ayrı bir yoruyor, kaçma isteği uyandırıyor...
İçime ata ata.. diyor ya şarkı da hah ondan işte içime ata ata
Hiç dokmuyorum kıyamıyorum dökmeye ziyan olmasın
Kimseye dokmem burada bi arkadasim vardi onu dokmustum oda gitti dokecek kimsecikler kalmadi 😔
Genelde yakın arkadaşlarıma ya da kağıtlara dökerim. 👱♀️
Burdan sohbet ettiğim bi kaç kişi var, arada çürük cıkmıyor degil😬😬
Çoğu zaman kimseye dökmüyorum.
Ama nasibini alanlar var tabi bazen.
Bi yürüyüşe çıkıyorum orada bırakıp eve dönüyorum :)
Anneme içimi çok rahat dökebiliyorum, ona dökemediğim zaman takım arkadaşlarımla deplasmanda dertleşiyoruz, sevgilime de içimi çok rahat dökebiliyorum. Etrafımda güzel insanlar var.
Gecenin sessizliğine ben konuşuyorum o dinliyor enazindan bıkmıyor
manzara güzel ama çantalı manzaradan da güzel maşaAllah
izmite benziyor
Birine anlatıp gevezelik yapmaya gerek yok, kendi kendime hallederim..
Yakınlarımdan daha ziyade kendime
En güzeli
Sana ve müziklere incito😇
Yaaa🌸😀
İç dökmek yerine kitap oku kendini geliştir
Olur.
Sen hep kalbimin üzerindesin
Allahım şu kuluna içim gidiyor
İçim içine hep açık, gel
İçimi kimseye dökmüyorum ama bana sevgilim iyi geldiği için onunla konuşup zamanımı geçiyorum. @Ahmet373737 canım sevgilimm. ❤️😘🌸
Geçiriyorum *
Şapsal 🤭🌸
❤️🫶🏻
Allah annelerimizi korusun , ben anneme söylerim herşeyi dertlerimi ağrılarımı sadece o anlar
içimi dökememekten patladım artık iç miç kalmadı.
Derdimi kimseye anlatmayı öğrendim kendime anlatıyorum kendim çözüyorum sorunlarımı.
İçimi kimseye dökmüyorum
Günlük tutuyorum
İçimde kalıyor eriyip gidiyor..
Anneme ve ablama döküyorum genelde
Dökmüyorum artık döktüklerime saysınlar
İçimde biriktiriyorum
Ben de bazen görüşlerde döküyor gibi hissediyorum
Kardeşime dökerim genelde bir de bi kaç arkadaşıma
Kimseye
İçimde döküncek bir şey yok 😌
Dokmuyorum yoksa toplayamam
Kağıda döküyorum bazen de denize.