Çocukluğumdan beri günlük tutuyorum. Ona döküyorum. Bazen onu denize atıyorum. Ona da anlatmış gibi hissediyorum o zaman. Çünkü su olumsuz şeyleri alıp götürür derler. Kötü rüya gördüğünde suya anlat derler. Kimseye söyleme derler daha doğrusu. Mitoloji dersinde öğrenmiştim bunu. Rüyamı değil de yaşadığım ve beni olumsuz etkileyen şeyleri de anlattığım için atıyorum. İşe yarıyor. 😂Ha deniz kirliliği oluyordur. Ona bir şey diyemem.
Geçen sene her akşam bi tefekkür vaktim vardı. O vakitlerde aya bakarak konuşmayı içimden, severdim. İyi hissettirdi.. Uzun zamandır yapmadım. Tekrardan yapmak gerekiyor gibi...
Sevdiklerime, değer verdiklerime ve beni gerçekten dinleyeceğini düşündüğüm dostlarıma anlatırım...
Ara ara kedi bey'i karşıma alıp anlatıyorum ama yemeği ile meşgul beyefendi.. Olmuyo böyle anlaşamıyoruz:)
Yıllarca günlük tuttum, çocukluk ve ergenlikte o zamanlar sıkıntı olarak gördüğüm şeyleri hep tuttuğum günlük sayesinde içimden atardım bir süre sonra en yakın arkadaşımla paylaşmaya başladığım şu an o kısıma sevgilim de eklense de tekrar çocukluk zamanıma dönüp sıkıntılarıma kimseyi ortak etmeden yazarak içimi döküyorum
Ne üzüntüm, derdim veya mutluluğum varsa hepsini annemle paylaşırım. Bu konuda oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. Annem, en yakın arkadaşım. Saatlerce anlatırım, dinler ve öneri de bulunur...