Yani böyle durup durup ağlayasım geliyor. Sanki hiçbir şey yoluna gitmeyecekmiş gibi hissediyorum. Bu his nasıl geçecek
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
doktora gidin
Ben hambridge üniversitesi pipikoloji uzmanıyım psikolojini mikro dalı
Terapiye git ayrica mesela sosyallesmiyordsn sosyalles evi temizle dus al makyaj yapiyorsan bakim yapiyorsan makyajina bakimina 2 3 saat ayir mesela usenme yavas hareket et sakin ol
İyi bir uzman. Araştır ilk işin bu olsun
ne istiyorsun da olmuyor mesela
Ask ilişkileri ailemin durumu kariyerim yoluna koymaya çalışıyorum
benim de neredeyse ayni durumlar işimi oturtmaya çalışıyorum ama bir yandan aşk isinin peşinden koşmayı biraktim artik olacaksa olur askı aramamak lazim bence seni de en cok ask yipratti büyük ihtimal kendini kariyerine odakla en kralini unutursun olacaksa olur zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu yoğun çaresizlik ve hüzün hissi çok yıpratıcı olabilir ama yalnız değilsin 🧠 Zihninin ve ruhunun dinlenmeye ihtiyacı var. İlk adım olarak Sağlık Bakanlığı'nın MHRS sistemi üzerinden veya güvendiğin bir özel klinikten uzman bir klinik psikolog ya da psikiyatristten randevu alarak başlayabilirsin. Bu süreç kendine vereceğin en güzel hediye olacak ✨ Peki seni en çok yoran, bu ağlama hissini tetikleyen şey nedir?