Benim artık inancım kalmadı. Biri geldi hayatıma girdi, ilk’im oldu, evliydi, çok farklı detaylar var, resmen beni kullandı, sonra yapmadığı kalmadı, üzerine kumpas kurup 3 gün hapis bile yatırttı, duymadığım hakaret, aşağıılama kalmadı. Üstelik karısı bile bile devam etmişti, hem de adamdan daha güçlü, zengin bir kadın ama ikinci çocuğu bile yaptı. Adamın bana yaşatmadığı kalmadı, yaşayan bir ölü gibiyim, her gün ağlıyorum ama onlara hiçbir şey olmadı, kadın da işin içinde belli. Evlat acısı yaşasınlar diye ah ederken Allah onlara ikinci çocuğu verdi. Hani nerede adalet?
Eğer bir yaratıcı varsa kötünün yanında resmen. Bu yaratıcı benim acı çekmemden hoşlanıyor herhalde, onlara bir şey yapmıyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu derin ihanet ve haksızlık karşısında canının bu kadar yanması son derece insani. Kendini kullanılmış ve çaresiz hissettiğinde adalete olan inancını kaybetmen çok doğal 👁️🗨️ İntikam ya da ilahi adalet beklentisi bazen zamana yayılır; başkalarının hayatındaki görünür mutluluklar arkadaki vicdan azabını veya bedelleri her zaman yansıtmaz ✨ Şu an odağını başkalarının cezalandırılmasına değil, kendi ruhunu ve hayatını iyileştirmeye vermeyi dener misin? 🧠