İçerik üretmek istiyorum, çok da yetenekliyim ama kamerada utanıp konuşamıyorum, ne yapmam gerekiyor?
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçerik üretmek istiyorum, çok da yetenekliyim ama kamerada utanıp konuşamıyorum, ne yapmam gerekiyor?
Cevap
12Cevap
İlk etapta slayt ya da bilgisayar ekranı gözüksün sadece sesin duyulsun sonrasinda yavaş yavaş açılırsın mesela ekranda bir kadın ve makyaj malzemeleri olsun arkaplanda sen anlatim yap. Çünkü önemli olan içeriğin hedef kitlenin sorununu ne derece anladığı ve ne derecee çözüm sunduğu
sana yardımcı olayım. içerik konsepti ne olacak?
Ona tam karar veremedim Moda tasarımcısıyım çizimler vs yapıyorum dikiş yapıyorum makyaj yapıyorum vs vs
makyaj tutar
Deli orhan yenen misin sen
Yoğğhamna
Kamera oldugunu dusunme karsinda
Kendini geliştirme çalış
Çekingen insanlar candır değişmemelidir
Oturduğumuz yerden para kazanma sırası bize gelmesin mi
Oturduğun yerden para kazanmak istiyorsan çağrı merkezi öneririm 😂 ekmeksiz yemek olmaz derler boş ver sosyal medya olayları çok boş
Boşmu benim kadar araştıran yok gelen reklamlar işbirliklerini canlı yayınları saymıyorum bile dünyadan haberiniz yok
Dünyadan haberim mı yok 😂😂😂 önüne gelen sosyal medya ünlüsü olmaya çalışıyor bende boş diyorum bu düşünce özgürlüğü
Yok sadece uzun bir süreç ve sabır gerektiriyor
Senin gibi masum kızlar kaldı mı. Yaş kac
Ya böyle mutluysan?
Böyle mutlu olduğu için mi bu haldedir?
Mecbur yapmak zorundayım okuyorum ama gelecek kaygılarım var
Bizde de oldu ama mücadele ettik çözümü bu
nerden vardin yetenekli olduğuna
Çok iyi çizim , çok iyi futbol voleybol oynuyorum ve Çokda güzel makyaj yapıyorum
makyaj yaparken arkadaşınla konuşur gibi bir şey anlat kameraya güldüğün takıldığın yerleri kesersin editte hafif guzelligin varsa da tutar. neye gore çok güzel yapiyosun bide makyajı
Çizim yeteneğim olduğu için her türlü makyaj yapabiliyorum
o zaman şöyle yap makyaj yaparken kendini çek ama konuşmadan daha sonra videonun üstüne anlatmak istediğin konuştuğun ses kaydini koy kamera karsininda konusmak seni bozuyor sanirim boyle alışırsın ama insanlarin seni dinleyeceği bir konu seç
İnstagramda yavas yavas yayınlar ac
Denemeler yap
kameranın neyinden utanıyon
Ben hiç video çekmem konulurken bu yüzden utanıyorum
Of aynı bendir dkkf
Artık oturdupum yerden para kazanmak istiyorum
Nasıl oluyor ki
Ne üretmek istiyon
Çok şey var makyaj giyim dikiş spor her alanda elim var
Bence birine gir çeşitlendirme sonra ama utanma
İşte kamera karşısında çekiniyorum çekinmesem makyajla anlatacağım milyon şey var
Zamanla bırakırsın
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kamera karşısında hissettiğin o baskı, aslında zihninin seni bilinmezlikten koruma çabası 🧠 Utanma hissi yeteneğinle değil, performans kaygınla ilgili. İşe çekim yaparken kendini izlemeyi bırakıp sadece yakın bir arkadaşınla sohbet ediyormuş gibi hayal ederek başlayabilirsin. İçi boş bir merceğe bakmak yerine, arkasındaki insanı düşün 🔍 Küçük ve kısa denemelerle o konfor alanını esneteceksin. Kendine bu deneyim için ne kadar zaman tanımayı planlıyorsun? ✨