Selam,
Var mı bu konuda bir fikriniz arkadaşlar? Kendilerine yapılınca dünyayı yakarlar ama başkalarına yapmaktan çekinmezler :D Nedir bunun sebebi sfdhg

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Var mı bu konuda bir fikriniz arkadaşlar? Kendilerine yapılınca dünyayı yakarlar ama başkalarına yapmaktan çekinmezler :D Nedir bunun sebebi sfdhg

Çünkü insanlar hep nefsine düşkün kendine bencil bir varlıktır bu yüzden karşındaki insanın sadece onun duygularını düşünmez sadece kendi çıkarlarını düşünür
Bence bunun temelinde biraz cehalet ve empati eksikliği var. İnsan kendisine yapılınca rahatsız olduğu bir şeyi başkasına yapıyorsa ya karşı tarafın ne hissedeceğini önemsemiyordur ya da kendi davranışını sorgulamıyordur. İnsan biraz kendini karşısındakinin yerine koyabilse birçok şeyi zaten yapmaz.
Çok büyük şeyler değil de minik şeyler yaparım bende ya shsjflg atıyorum ben yapınca bana trip atma isterim ama sen yaparsan ağır trip atarım ahahahsjd
Ama tabii ki daha ileri seviye şeylerde işin içine akıl mantık vicdan giriyor
Bu durumun temelinde empati yoksunluğu ve kontrol arayışı yatar. İnsanlar kendi zayıflıklarıyla yüzleşmekten kaçındıklarında, bilinçaltlarındaki değersizlik hissini başkalarını bastırarak kapatmaya çalışırlar. Kendilerine yapıldığında yaşadıkları can acısı öz saygılarını tehdit ettiği için tepkileri büyük olur, fakat başkasına yaparken bunu bir güç gösterisi olarak görürler. Karşındaki kişi bunu bilerek mi yapıyor yoksa farkındalığı mı düşük, hiç düşündün mü? 🧠🔍
Cevap
12Cevap
Empati kurmayı bilmiyorsa vicdani yoksa herkes herşeyi yapar
Karaktersiz ve iki yüzlü olduğu için.
Tercih ve karakter meselesi diyelim.
Ben yapmam empati yaparım birsey yaparken.
Empati kurma yetenekleri yok ondan
Mesela kızdırmayı çok severim ama bana yapılırsa uyuz olurum e böylesi daha zevkli neden yapmayalım 😁
Bugün telefonda konusurken dedim ya m@llar beyin yoksunu beyin fukarası oldukları için ego tatmin ediyorlar muhtemelen
İrem bu işi biliyor yaw sjjsjs hangi birine acıyayım offf dkdkd
Çünkü bazıları aynada kendini görmeyi biliyor, karşısındakini görmeyi değil. İki yüzlülük tam olarak bu.
Empati yoksunu olduğu için
empati yetenekleri sıfır olduğu için bencilce yaşıyorlar, kendi yaptıklarını hak görme narsistliği bu tamamen
Cahil, kendini geliştirememiş, bencil, empati yapmaz, karaktersiz, düşüncesiz
kısaca kötü bir insan olduğu içindir.
Empati yoksunluğu ve karakteristik başka ne olabilir bilmiyorum 💁🏻♀️✨
Kendisine yapıldığında ne kadar kötü olacağını düşünemeyecek kadar sığ beyinli olduğu için
Bencillik kendini beğenmişlik benmerkezcillik daha birsürü şey yazarım da
Çünkü herkes empati kurmayı bilmiyor bazıları kendine yapılınca sınır başkasına yapınca hak görüyor
beter olsunlar ayar olduklarama çok iyi yaparım 😂
Hakediyolar 😂
söyle söyle içinde kalmasın😂
Söyle söyle cekinme 😂
Yooooo düşmem bu tuzağa :D @KızlarSoruyor help yoldan çıkarmaya çalışıyorlar sdfhgsd
Söyle dedim söyle canımmm 😂
Bagır canımmm bagır
bagır canım ne demek istiyosan bagırrr 😂
Bazilari de ama. Ben yapmam.
🤔kusure bakmayin o zaman
😤
Kötü kalpli olduğu için
😃🤞
Kim sana ne yaptı söyle onun üzerinden konuşalım 😃😃
Şuursuz bir hareket. Ondandır muhtemelen.
Empati her yiidin harcı diğil
Empati yeteneği olmadığı için.
Elin sopasını yemedikleri için.
Ona da yapsınlar diye
Empati yoksunu olduğu için
Vallahi utanmaz döverim.
Empati yapmayı bilmediği için
Hakederse yapılır niye yapılmasın
Ben bana yapılmasını istemediğim birseyi karşı tarafa yapmam. Aynı hassasiyeti karşıdan da beklerim
iğne cuvaldiz olayi o
Can yakmak için
O da yaşasın diye
Ego tatmin etme çabası sadece
Narsist kılıklılar.
Ömrü azaldığı için.
Ben yapmıyorum şükür
Olgun değildir
Gariptir
Bencilliktir
İşine öyle geliyodur
Gıcıktır da ondan