Spor yapıyorsunuz, hekimsiniz, tipiniz de fena değil diyelim.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Sorunlu ya da asosyal biri.. Sorunludan kastım her konuya çekilebilir.
Sevilen herkes sorunsuz değil, hatta ciddi sorunlu olanlar bile var burdaki sorulara bakılırsa
İllaki o yaşa kadar biri sevmeli bence.. var öyle çok sevilmekten korkan, kendini ağırdan alan tipler
Peki 30 yaşına kadar illaki sevilen ablamız 30 yaşından sonra hic sevilmezsen ne diyeceksin
30 yaşına kadar sevildim 26 yaşındayım.
30 dan sonra da nasip ama sevmeyi sevilmeyi bir kere yaşamış olacağım her yaşta sevilmeyi beklemiyorum.
30 yaşindan sonra sevilmeyende illaki sorun vardır.
Sorunla çekişme!
Sorunuz şu; 30 yaşına kadar...
39 yaşından sonra.. değil
Çelişme*
Ben sorudan bagimsiz söyledim onu
39 ne ya ahaha 30 yazdım hay şu klavye öff çelişme yazdım çekişme olmuş
Ben anladım bacım dert etme
Çaresiz bir ezik olduğumu düşünürüm
Çaresizlik evet ama eziklik böyle bir şey değil. Hekimsin topluma faydan var, arkadasların var, gelişime açıksın niye ezik olasın ki
Karakterin sevilmedigi icin mi bozuk yoksa bozuk oldugu icin mi sevilmiyor. KS'de evli erkeklerin veya kadınların da sevgilisi oldugu sorularina denk geliyoruz sonuçta.
Muhtemelen bozuk olduğu için sevilmiyor, evlilik demek sevilmek demek değildir öte yandan. Dogmatik bir gelenektir, çoğu insan ne olduğunu anlamadan kendini evlenmiş olarak buluyor. Azıcık bir sempatisi varsa da evlilikte o ölüyor zaten, evlilerin aldatması kadar doğal bir durum olamaz haliyle. Sevgilisi olanların da aldattığı vakalar nadirdir, üç beş çıkar üstüne sevgili olunmuştur
Ben evlilik sevgi temelli oluyor kesinlikle demedim, evliyken baskasini sevmek cok mu karakterlice bir davranış sence. Ya da evli biriyle sevgili olmak cok mu karakterli bir davranış.
İşte mevzu yine kalitesiz karaktere bağlanıyor, kaliteli karakteri olsa partnerini severdi, partneri de onu. Bunlar dışarıda gördükleri ilk insana aşık oluyorlar, karşılık da bulamıyorlar. Erkekler finansal, kadınlar cinsel sömürülüyor sadece, yine sevilmiş olmuyorlar anlayacağın
Yani o zaman kimse sevilmiyor herkes ezik öyle mi
Bende mi bir sikinti var
Evet ilk akla gelen o, ama sıkıntı da yok gibi
Karakter olabilir
Sanmam öyle olsa arkadaş ilişkileri veya aile ilişkileri iyi olmaz
Sen sevdin mi
Sevdim
Olma şartı yok
Benim de ayni
Evet ne düşündün sevilmeme sebebin olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan kendini ne kadar geliştirirse geliştirsin, doğru zaman ve doğru çemberde bulunmadığında yalnız hissedebilir. Böyle bir durumda ilk olarak eksik bir tarafım olduğunu değil, çevremle kurduğum duygusal bağların derinliğini sorgulardım. Harika bir kariyer veya dış görünüş hayattaki duruşunu güçlendirir ama bağ kurmak tamamen savunmasız kalabilme cesaretiyle ilgilidir 🧠 İnsanlara duvarlarını ne kadar indiriyorsun, hiç bunu düşündün mü? 👁️