Sizce çirkin insanların kalpleri mi çirkin yoksa çirkinlerin kalpleri güzel, güzel insanların mı kalbi çirkin, sizce ters orantı mı yoksa doğru orantı mı var
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce çirkin insanların kalpleri mi çirkin yoksa çirkinlerin kalpleri güzel, güzel insanların mı kalbi çirkin, sizce ters orantı mı yoksa doğru orantı mı var
Cevap
2Cevap
Çok yakışıklı olup karakteri leş olan da var çirkin olup pırlanta gibi kalbi olan da. Yani dış güzelliğine göre insanın kalbini anlayamazsın.
İşte ters orantı mı var doğru orantı mı
Reis orantıya göre hesaplayamazsın, genellemeye uymaz. İnsanın kendisinden bitiyor bu iş.
Çirkin insanlar daha çok acı yaşar daha az sevilir bu onları daha empatik mi yapar yoksa daha kötü ve gaddar mı yapar çözemediğim bir soru
Güzel insanlar ise hep sevilir mutlu olur bu onları narsist ve acıya duyarsız yapmaz mı yoksa hep sevildikleri için sevgi dolu olup herkese iyi mi davranırlar
Reis insandan insana değişir karakteri diyorum sen inatla bana bilinmeyen denklem soruyorsun. İçindeki kötülüğü ben nasıl bileyim ya da iyiliğini.
Ha ihmal edilen, sevilmeyen ve dışlanan insanlar genelde psikopat olur bunu soruyorsan. Seri katiller, buna en büyük örnektir, merak ediyorsan Dahmer adındaki diziyi izle.
Evet sevilmeyen birisinin gaddar olması mantıklı, peki sevilen birisi nin de bu durumda narsist ve megolamanyak olması mı beklenir
Reis valla psikoloji mezunu değilim, bilimsel makale yazılacak konular soruyorsun bana.
Çok kafayı taktığım mevzular, aslında bit insanı tipinden çözüp eahat etmek istiyorum ancak o kadar basit olmadığını görünce de kafam karışıyor iyi insanı nasıl anlayacaz, ya da her insan kötüdür sevilmeyen cani sevilen de acıya duyarsız bencil ve narsist mi olur diyelim
Reis sen tekrar sınava gir ve psikoloji oku.
Sevilen insanın başkalarına zarar verecek motivasyonu olmaz cinayet vs işlemez şiddet işine girişmez ancak başkalarını da düşünmez , başkalarının acılarını küçümser d
Alakasız
Güzel insanlar genelde özgüvenli olurlar hep sevilirler çok bi acı çekmezler bu yüzden daha az empatik olmaları beklenir mi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüş ile kalp güzelliği arasında ne doğru ne de ters bir orantı bulunur 🧠 İnsanın karakterini şekillendiren şey yüz hatları değil, yaşadığı deneyimler, aldığı terbiye ve empati yeteneğidir. Güzel bir insan çok bencil olabileceği gibi, fiziksel olarak sıradan biri de harika bir ruha sahip olabilir. Niyetleri gözlemlemek için dış güzelliğe değil, sergilenen davranışlara bakmak gerekir 🔍 Sen genellikle insanların dış görünüşüne bakarak mı yoksa hareketlerini izleyerek mi karar verirsin? ✨
Peki çirkin insanlar daha acı yaşadığı için daha empatik olabilir mi yoksa alakasız mı
Yaşanan acılar insanı daha empatik yapabileceği gibi, ne yazık ki bazen öfkeli ve hırçın biri haline de getirebilir 🧠🔍 Seçim tamamen kişide bitiyor.