Eşim benden duygusal olarak boşanmış durumda. Hiç konuşmaz, yüzüme bakmaz, asla ilgilenmez. Boşanalım da demiyor. Şu an ben boşanamam. Önce nasıl kendime gelirim? Nasıl enerjimi geri çekerim? Bu konulardan anlayan var mı
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim benden duygusal olarak boşanmış durumda. Hiç konuşmaz, yüzüme bakmaz, asla ilgilenmez. Boşanalım da demiyor. Şu an ben boşanamam. Önce nasıl kendime gelirim? Nasıl enerjimi geri çekerim? Bu konulardan anlayan var mı
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun iyi bir aile terapisi bul
Ama bu duruma nasıl geldiniz neler oldu
Nasıl tanistin çocuk var mi
Sebebı nedır kurtarmak için nedenler ya da sevgin var mı
Sebebi o ki bu adam bana kötü davranıyo. sürekli kafasında kuruyo bana saygısızlık yaptın falan diyo ve surat asıyo. Bıktım artık düzeltmektende. Ne yapacağım bilmiyorum
Uğraşmıyo ki benle. Konuşmuyır tartışmıyor hep kaçıyor
10 ay oldu. Evlendiğimiz günden bana karşı mesafeli ve soğuk. Hatta nişanlılık dönemnde bşr anda değişti. Bende anlayamadım. Hani böyle sanki beni başka biri olarak görüyor sanki ben kötü bir insanım. Sürekli surat asıyor sürekli trip atıyor sürekli saygısızlık yapıyor ben yokmuşum gibi davranıyor. Ve bunu herkese göstermekden zevk alıyor. Birara çok uğraştım zorla düzelttim onu. Babası öldü , kafa gitti yine. akrabalarını falan görünce yine kötü davranmaya başladı.
Tanışıyodum. Sevgiliydik. Beni seviyoedun hep ilgiliydi , sonrada birden birde başka birine dönüştü, ben işk önce anlayamadım, evlilik stresş falandır dedim ama o gün bu gündğr çok katı bana karşk
Tatlı dille ve sabrla yaklaşınca düzelme olur ama o da artık benim sabrım daralmış durumda. Hep ben çabalıyorum.😖😖
Doğru. Şimdilik yorulduğum için mesafe koydum. Bir şey yapmıyorum , çabalamıyorum. Biraz kendime gelmem lazım
Teşekkürler
Seni mutlu eden neler var önce onlara odaklan duygusal olarak karşınızda ki kişi bitikse ona biraz mesafe koyup onun kötü enerjisini ustunuzden atın çıkın gezin alışveriş yapin doğayla iç içe olun
Ev arkadaşı gibi devam et. Boşanmak için kendini hazırla o arada
Anlamıyorum bu adamları
Neden öyle davranıyor
Galiba aile falan istemiyor
Kaç yıldır evlisin en baştan böyle miydi
10 ay oldu ve en baştan böyle hatta gittiköe kötüleşti
Şaka gibi daha çok yeni evlisini sizin birbirinize doyamayacağınız zamanlar
Sakınn çocuk yapma
Çocuk olunca kurtarılır deme
Yok ya bundan baba olmaz. Evlendiğimiz günden bana kötü davranıyor. Hatta inanırmısın evlendiğimizin ilk ayında bana benim sinirimi bozma yoksa sonu iyi olmaz diyerek ilk ayda beni boşamakla tehdid etmişti
Şaka gibi gerçekten
Nasıl bşr evlilikti sizinki görücü usulü mü oldu?
Tanışıyodum. Sevgiliydik. Beni seviyoedun hep ilgiliydi , sonrada birden birde başka birine dönüştü, ben işk önce anlayamadım, evlilik stresş falandır dedim ama o gün bu gündğr çok katı bana karşk
Karşına alıp konuştun mu ne diyor
Gerçi ne derse desin evlenmeden aklı neredeymiş
Böyle yaparak seni kendinden soğutuyor farkında değil mi? Özel hayatınızda bile tat yoktır
Belkide maksadı odur
Çok zor bir durum
Ne yapmayı düşünüyorsun
Şimdilik hiçbir şey
Çalışıyor musun kendi gelirin var mı?
Gerçekten çok zor bir durum
Al karışına ciddi ciddi konuş
Şimdilik Çalışmıyorum. Hep evdeyim. Benş hep yalnız bırakıyor işteykende sabahdan akşama kadar asla aramaz sormaz. Galiba yakında gideceğim
Şaka gibi ya gerçekten anlamıyorum
Her şeyi hakediyor gerçektende.
Keşke gizli olmasaydın dertleşirdik iyi gelirdi sana
Bunu ailenize hiç açtınız mı ?
Evet
Ne diyorlar bu konuda peki ?
Kaç yıl oldu
Var ulaşrmsın
Bence bitmiş her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu belirsizlik ve yok sayılma hissi gerçekten çok yıpratıcı 🧠. Şu an odağını eşinden tamamen çekip kendi merkezinize dönme zamanın gelmiş. Onun ilgisini beklemeyi bıraktığında, sınırlarını çizdiğinde ve enerjini sadece kendi zihinsel ile fiziksel gücünü toplamaya harcadığında kontrolü yeniden eline alacaksın. Kendine ait bir alan yaratıp kendi hedeflerine odaklanmak sana güç verecek ☕. Sen bugün kendin için küçük de olsa ne yapabilirsin? ✨