Böyle bir durumda ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bir kişiyle tanıştım 3 hafta önce liseden bir arkdaşımın arkadaşı sonra telefonda görüntülü görüştük ardından yüzyüze görüşmeye karar verdik. Dış görünüşte çok etkilenmedim ama iyi niyetli biri olduğunu düşündüm birkaç fikri hoşuma gitti neyse görüşme iyi gitti diye düşünürken akşam bir teşekkür mesajı attı ve sonra derin bir sessizliğe büründü iletişime geçip hani görüşme iyi geçmedi sanırım o sebeple biraz uzak davranıyorsun dedim. Meğer görüşmede ona sen ne kadar zayıfsın bir deri bir kemik gibi. Bu kadar zayıf olduğunu düşünmedim dedim.Zannedersem de farkındw olmadan bir kere daha dedim ama inanın kötü niyetle onu eleştirmek için söylemedim ve bu olaya takılıp görüşmeyi keseceğini düşünmedim. Sonra özür diledim. Hani kırmak istemedim seni, bu nahoş olayı unutalım. Çözelim deyip özür dilesem de sorun yok geçti gitti diyelim benim hassas olduğum bir konu bu alındım dedi ama yine soğuk uzak mesajlara 1 gün sonra dönüyor bir şey diyorum soğuk cevaplar. Yani özür diledim daha uzayınca arada bir şey olma durumunu imkansızlaştırıyor. Arkadaşımda bana çocukta özgüven problemi var. Sonuçta bilmiyorsun konuyu kapatıp devam etsin. Adım atmışsın vs. Diyor. Ben ne yapayım özür diledim uzun uzun ses kaydı attım çözmek adına sorunu.

Böyle bir durumda ne yapmalıyım?