Şu an bir köşeye çekildim, elimde bir sigara var. Dumanını her üflediğimde içimdeki o sıkışmışlığı, o yalnızlığı dışarı salmaya çalışıyorum ama geçmiyor.
Onca insanın içinde yapayalnız olmak ne demekmiş, bugün bunu tam anlamıyla fark ettim. Rehberimde onlarca insan var, ailem var, arkadaşlarım var, çevrem var. Ama öyle bir noktadayım ki, içimi dökebileceğim tek bir kişiyi bile bulamıyorum, seçemiyorum, arayamıyorum.
En yakın arkadaşın, dostun bile sarılmandan anlamasın, ses tonundan seni güçsüz sanmasın diye susuyorsun. Zaten arasam da aradığımı bulamayacağımı biliyorum, bulabilme ihtimalim olsa bile "yok" diyorum. Çünkü o insanlar, o rehber, o dostluklar benim güzel ve normal anlarımda kalsın istiyorum. Ya da kim bilir, belki de artık uzatılan eli dahi bir dost eli gibi göremiyorum. Tam anlamıyla güçsüzlüğünü gösterecek adım atmaktan çekiniyorum, güvenemiyorum belki de. O kadar kalabalığın içinde, bugün sahte bir tebessümle dolanmak kadar zor bir şey yoktu.
İnsan sadece istiyor ki, biri karşısında sussun, kalbini yumuşatsın ve dinlesin. İçinde tutsun tüm benliğimi, sızdırmasın yüklerimi. Meğer ne değişik, ne ağır bir şeymiş bu yalnızlık. Ufak bir kıvılcımda dahi o kimsesizliği iliklerine kadar hissedip, rahatlamak için hüngür hüngür bile ağlayamamak ne zormuş.
Bu sahte platformda bile bunları yazabilmek kadar zor ne olabilir ki. Sahtenin içinde bile bir "ben" aramak gibi değil mi bu? Belki tuhaf bakışlara maruz kalmak, belki binbir türlü sorunun, cevabın ve önyargının içinde kaybolup gitmek gibi.
Yine de soruyorum işte, bir tek ben mi böyleyim, yoksa aranızda bu duvarların arasında böyle kalan, kaybolan oldu mu daha önce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç hissetmedim yalnızlığımı hep sevdim
Tek dostum yine kendim olduğum günler geçirdim tabi, kendi elimi tuttuğum anlar ama bunlar bize öğretiyor bazen nasıl başa çıkacağımızı ya da minnet etmemeyi, yinede insan ihtiyaç duyuyor sana kalbimle sarılıyorum 🫂🥲
İyiki varsın ❤️❤️
Sen iyi ki varsın 💜
🥹🥹🥹 sarıldım
Öyle zamanlarda Yaradan'a sığınıyorum. Ağlayacaksam onun huzurunda ağlıyorum. İsteyeceksem O'ndan istiyorum. Kalbimi ferahlatmasını istiyorum en çok... Ve çok şükür, ferahlatıyor.
Ne güzel söyledin : )
🙂
yüzleş kendinle
dışarıya üflediğin o duman, aslında yüzleşmekten kaçtığın kendi sessizliğini boğmak için. birinin gelip senin enkazını şefkatle kaldırmasını, yükünü sızdırmadan taşımasını beklemeyi bırak. o iliklerine kadar hissettiğin yalnızlık bi ceza değil. sana artık kendine dön diyen acımasız bi şaplak. ağlayamıyorsun, çünkü hala gözyaşını silecek bi başkasının elini arıyorsun.
Yok be. Aslında bugün öyle hissettim. Bence bir bekleyiş değil ama kimseyi bulamamak sanırım hissettirdi.
o kimse sen olmayasın
Evet ilk kez annemin vefat ettiğinde çok yalnız hissettim sanki annemden başka kimsem yokmuş gibiydi eksik ve yarım
❤️❤️ iyi ki varsın.
Sende iyi ki varsın fıstığım🤍🤍
❤️❤️🚬🚬
İnsanlardan medet umulmaz. Bende aynı durumdayım. En kötüsüde kalabalık arasında yalnızım…
Hani medet değilde. Bir ruhani varlık olsa şöyle satılıp ağlasak. Sonra sen sağ ben salamet yapsak. Ne güzel olurdu.
İnsanız bizim de bir ptonsiyelimiz, gücümüzün sınırı var
Güçlü rolü yapmaktansa bazı şeyleri kabul etmek gerekli
Bunu çoğu insan hissediyor Ama herkes kendi içinde Yaşamaya çalışıyor
Ne sen sor ne ben soliyim
Ah be ❤️
Kalp yanlış oldu.
Sıkıntı yok, yanlış anlamam zaten.
Ah ulen ah
Valla hiç hissetmedim
Evet birden fazla kez
hissedemem kafamda dolaşan bir sürü kişi var
Evet hissettim