🥀 Umarım sevdikleriniz hep yanınız da olur, kendinizi onca insan için de yalnız hissetmezsiniz... Hepinize sevgiler iyi ki varsınız..

🥀 Umarım sevdikleriniz hep yanınız da olur, kendinizi onca insan için de yalnız hissetmezsiniz... Hepinize sevgiler iyi ki varsınız..

Hayır olmadı.. zaten aslında biraz da bu yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü mesela insanların hayatına iyi ya da kötü birileri girer ama benim hayatıma ise kimse girmiyor maalesef.. bu yüzden de biraz yalnızlık hissi oluyor ama tabi ki de boş insanlar yerine yalnızlığı tercih ederim hayatımda her zaman
doğru kişi de bir gün çıkacaktır zaten..
Evet, hayata dair herşeyi paylaşıp cinsellik dahil herşeyi yaşayıp sonra bana kendimi yalnız ve değersiz hissettiren kadınlar oldu.
Bir noktadan sonra hayatımdan silip atmanın kendime saygımın gereği olduğunu görüp iletişimi kesiyorum.
Tabiki var hemde yanıbaşımızda olanlar. Cismi var olup, ruhu ruhumuza değmeyen bunu lütuf gibi görenler. Ancak Allah her yalnız kuluna mutlaka bir refakatçi gönderiyor be.
Cevap
9Cevap
Evet oldu. Öyle insanları bir zaman sonra çıkarıyorum hayatımdan
Çok oldu hâlâ varlar ama ben onlara hiç bir zaman kırılmıyorum kırılmadım kendi hayatları
Evet olmuştu ama böyle insanları ben hayatımda çok tutmuyorum.
Mutlaka olmuştur o yüzden geçmişle ilgili şeyleri hatırlamıyorum
Çok oldu ben gittim hepsinden🖤
maalesef , var enerjimide sömürüyor
Eşim
Olamaz
Oldu maalesef
Bugünkü ruh halim
Oldu
tabiki oldu
oldu
Olmuştur mutlaka ki.
Oldu