Hiç gerçek anlamda yalnız hissettiğiniz oldumu?

Bazen sanki bütün dünya arkasını döner kendi içine kapanırsın sanki tüm melekler arkasını dönmüş gibi gelir içinden dua etmek bile gelmez yalnızlığın içinde ölmek istersin bazen nadiren de olsa biri gelir ve hayatımızı küçük Bi dokunuşla düzeltir Hızır olduğunu düşünürüz bazen Allah gönderdi deriz bazen sadece kısmet ya da olacağı vardı oldu deriz hiç çaba göstermeyiz sonrada düşünürüz Allah bizden memnun değilmi acaba diye Bi meleğin felan gelip Allahı bizden memnun olduğunu söylemesini bekleriz umudumuz kırılır şeytan dürter kötülüğe iter bu durumda günaha çok yatkın oluruz şimdi bunu değiştirmek için bişey söylemek istiyorum bir büyüğüm kendisi vefat etti ama ilmi (öğretileri) yaşıyor bana "Allahı sana sırt çevirdiğini düşündüğün zaman amin de eğer kul dua ettikten sonra amin diyorsa Allahta ona kulum diyordur" demişti kaçımız amin demeyi deniyoruz şahsen ben kendi öz eleştrimi yapıyım işim düşmese dua etmem sabrederim çok zorda kalıp Bi çıkar yol bulamazsam "Allahım sınavımda zorda kaldım çıkar yol bulamıyorum bana Bi yol göster" derim bazen biri olarak gelir bazen kendim düşünürken Bi yol bulurum ama işim düşünce dua etmeme rağmen bana bile sırtını çevirmiyorsa kimseye çevirmez
Hiç gerçek anlamda yalnız hissettiğiniz oldumu?