Güncellemeler
1 sa
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Konuya göre değişir ama hassasım bu konuda
Haksızlığa göre değişir. Bazen susarım, çünkü bazı insanlara verilecek en güzel cevap sessizce hayatından çıkmaktır. Ama mesele onuruma, emeğime ya da bir başkasının hakkına dokunuyorsa, sonuna kadar hakkımı savunurum.
Benim için hak aramak kavga etmek değildir. Üslubumu bozmadan, saygımı kaybetmeden ve adaletten ayrılmadan mücadele etmektir. Çünkü haksızlığa sessiz kalmak bazen sadece kendine değil, aynı haksızlığın başkalarına yapılmasına da zemin hazırlayabilir.
Ama şunu da öğrendim: Her savaşı kazanmak zorunda değilim. Bazı insanlar mahkemede değil, vicdanlarında kaybeder. Böyle durumlarda hükmü zamana ve ilahi adalete bırakmayı tercih ederim.
@MuzipFilozof'un son sözü: Hakkını ara ama öfkenin esiri olma. Çünkü adalet, en güzel hâlini sakin bir vicdanda bulur.
Çok sevdiğim bir laf vardır ne kadar kendini anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadarsın diye. Eğer karşıdaki insanın anlayacak kapasitede olduğunu düşünürsem hiç kendi kendimi yormam polimeğe bile girmem.
Hakkımı sonuna kadar savunurum ama her savaşa da girmem. Bazen haklı olmak, uğraşmaya devam etmekten daha değerlidir. Haksızlığı unutmak başka, kendini yıpratmadan yoluna devam etmek başka.
Artık boş veriyorum bazı insanlara anlat anlat anlamaz yine bildiğini okurlar.. o yüzden kim ne düşünmek istiyosa düşünebilir Np..
Şair ne güzel söylemiş;
“Kul’a belâ gelmez Hakk yazmadıkça.
Hakk belâ yazmaz, Kul azmadıkça…”
Evet kesinlikle kendimi savunurum. Ama boş yere savunmam elimde belgeler ile savunurum. İllaki kanıtlarım haklılığımı.
Hakkımı savunurum. Ancak oradaki insanların anlamayacağını düşünürsem uğraşmam.
Valla savunurum ama bazen bakınca savununca sadece Zaman kaybı olacaksa.. oralı olmuyorum :))
Bana yapılıyosa ortalığı cehenneme döndürürüm, başkasınınkine şahit oluyosam umursamam sesini çıkarsın
öyle bir hakkından gelirim anlatamam dgdfd
Misssss 👌🏻
iyisin demi kuşum
Ah güzelim teşekkür ederim daha iyiyim sen soruma geldin dahada iyi oldum 😄💕
sevindim iyi ol canım❣️bi şey olursa burdayım
İyi ki varsınnn 🩷
sende kuşum ✨
Ben susamıyorum ya savunmam gerek Sustuğumda ona başkalarına da yapması için hak veriyormuş gibi hissediyorum
Hakkımı sonuna kadar savunurum ama kavga etmem
Savunurdumfa artık boşveryom
Gene ulasamıyoz sana
Sonuna kadar savunurum
Öldürürm adamı absbsnsn
Hakkımı savunurum
Savunurum genelde
Banane
Savunurum